Simpercek

Élj tudatosan a Sims 4 Eco Lifestyle kiegészítővel!

Nemrég megismerhettük a Sims csapat következő féléves ütemtervét, most pedig végre az is kiderült, mi lesz a következő kiegészítő csomag témája. Nemcsak mi óvhatjuk a bolygó természeti értékeit, hanem a Sims 4 Eco Lifestyle kiegészítővel már a simek is vigyázhatnak környezetükre. Természetesen új világ is érkezik (Evergreen Harbor), ahol segíthetjük szomszédainkat a Közösségi Tér Projekttel kapcsolatos döntésekben, csökkenthetjük simünk ökológiai lábnyomát, és figyelhetjük a világ átalakulását. Nincs is olyan messze a kiegészítő megjelenési dátuma, június 5-én jelenik meg PC-re, Macre és konzol platformra.

Hozz változást – Valósítsd meg azt, ahogyan Evergreen Harbort látni szeretnéd. Indíts víztisztító projektet szomszédaiddal, vagy építs szélturbinákat, hogy ellásd energiával a várost. Figyeld, ahogyan környezeted fejlődésnek indul.

Fenntartható fejlődés – Három szó: csökkentés, újrafelhasználás, újrahasznosítás. Építs függőleges kertet, hogy megnöveld a terméshozamot, vagy kukabúvárkodj alapanyagokért. Csak mindenképp fürödj meg utána!

Együttműködő közösség – A legnagyobb erőforrás maga a közösség. Szavazz a szomszédság akcióterveiről minden héten az újrahasznosítás, önkéntesség és más fontos témák ösztönzése érdekében.

Változtasd meg a világot – Kis lépesek vezetnek a nagy változáshoz. Ne feledd: minden, amit teszel, tartós hatással lesz környezetedre.

Újrahasznosított tárgyak – Ami az egyiknek szemét, a másiknak alig használt bútor. Díszítsd otthonod használt tárgyakkal, vagy készíts újat újrafelhasznált anyagokból. Bárhogy is legyen, az újrahasznosítás a stílus magasiskolája.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Lee
Lee
4 évvel ezelőtt

Lehet már tudni, hogy ez az új kiegészítő mennyibe fog kerülni? Mert most tervezem hogy beszerzek egy párat. De gondolom mivel új város is lesz benne, talán középkategóriás árba sorolom mint például a Vámpírokat.

vanda
4 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Lee

Mivel ez egy expansion pack ezért 39.99 euróba fog kerülni ami kábé 12.000 forint

Lee
Lee
4 évvel ezelőtt
Válasz neki:  vanda

Köszönöm szépen, Vanda.

Verona
4 évvel ezelőtt

Sziasztok!
Hmmm….. Az első benyomásom nem volt jó, de egyre jobban érdekel ez a kiegészítő. Főleg, ha nem csak a vele érkező világgal lehet ezeket a dolgokat megtenni. Ezt lehet tudni esetleg? Az összes városban rendet lehet majd tenni? Vagy csak a kieggel érkezőben?