Simpercek

Elindul a 2022. év első ütemterve a Sims 4-ben

A Sims csapat kiadta a 2022. év első ütemtervét, ami elsősorban a Sims 4 új megjelenéseire koncentrál, amelyekre a következő negyedévben számíthatunk. Feltételezhetjük, hogy az ütemterv 2022 januárjától 2022 márciusáig fog tartani. A jelenlegi ütemterv témája a Simthing to Celebrate vagyis annyit jelent: Valami ünnepelnivaló, és az alábbi rövid leírást kaptuk az újdonságokról:

  • Új játékcsomag, amely a szerelemért partit szervez. (A képen szereplő gyűrű, esküvői torta, galambszárny arra enged következtetni, hogy ez a csomag esküvői elemeket fog tartalmazni, és talán simjeinkkel esküvőszervezőként rendezhetünk majd partit.)
  • Két vibráló szett, amely a vad dizájnt ünnepli. (Nem tartom kizártnak, hogy kínai elemek várhatók szett formában, hiszen tigrist ábrázol a konfettik között, ami arra is utalhat, hogy idén a tigris éve van a kínai horoszkóp szerint. Egy álarc is szerepel benne, ami farsangi vagy álarcos bulira utalhat, ami viszont már szerepel a játékban.)
  • Az egyedi közösségi együttműködések ajándéka a játékban és azon kívül is. (A korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy a The Sims és a Sims Community közösen összefogva a nembináris funkciót fogja elkészíteni, amelyet idénre ígérnek frissíteni, de másról is lehet szó.)
  • Az ingyenes globális élelmiszerek összehozzák a simeket. (Valószínűleg különböző országban népszerű kaják, illetve italok kerülhetnek a játékba, mint ahogy legutóbb a Hallacas és Coquitos kókuszital a Sims Delivery Expressen keresztül került fel a simek étlapjára.)
  • Plusz még néhány meglepetés…

Még pávát is látunk a tigrisen kívül, amit nem tudunk hova tenni. Mit gondoltok, milyen meglepetés vár ránk?

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.