Simpercek

“Egy kismadár azt csiripeli, hogy új kiegészítő érkezik”

Tegnap alaposan szemügyre vettük a Crumplebottoméktól kapott levél részleteit. Ma a Sims csapat egy új teasert tett közzé a Sims 4 közelgő kiegészítőjéről, amelyben kilenc különböző, szerencsés simmernek mutatták meg az előzetes videót. Holnap magyar idő szerint 17 órakor világszerte láthatjuk a várva várt kiegészítő témáját. Vajon miken lepődnek meg a simmerek? Holnap kiderül!

A Sims csapata egy szellemes szójátékkal kedveskedett nekünk a Twitteren. Ismeritek a sneak peak kifejezést? Tudjátok, ez az, amikor egy kis betekintést nyújtanak nekünk valami titkosba. Ezúttal a csapat a sneak beak kifejezést használta, amelyből a beak szó csőrt jelent. Vajon ez célzás akar lenni? Lehet, hogy hamarosan viszontláthatjuk a madarakat a simjeink kertjében?

https://twitter.com/TheSims/status/1402642055357153285

Megosztottak egy linket a Youtube-on, ahol látni fogjuk majd az előzetes videót, azonban a leírásában említették a nyuszit, így nem kizárt, hogy új haszonállat kerülhet a Sims 4-be. Itt olvashatjátok magyarul a leírást:

Somebunny (=valami nyuszi, angolban somebody=valaki) megerősítette a hírt. Tudd meg, hogy egy egyszerű életből hogyan lehet egy bővített játék június 10-én, magyar idő szerint 17 órakor.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.