Simpercek

EA konkurense ma jelentette be az új életszimulátor játékát

A The Sims sorozat több mint két évtizede töretlenül sikert aratott, bár a verseny nélküli játéktermékes iparágakra gyakran jellemző a stagnálás és a frissesség hiánya, amelyek lassan a Simset is kezdik érinteni. Az elmúlt pár évben gyakran hallani lehetett vetélytársakról, mint például Paralivesról, a magyar fejlesztésű Vivalandról és még sok minden másról is.

A napokban felbukkant egy bejelentés a Paradox Interactive nevű cégtől, ami kevesebb mint tíz éve készítette a SimCityhez hasonló Cities: Skylines városépítő szimulátort. De miért olyan érdekes ez, és mi köze van a Simshez? A Paradox Tectonic stúdió által tett bejelentés leírásában az állt, hogy március 6-án egy új életszimulátor bejelentését láthatjuk, amelyet Rod Humble közreműködésével készítettek. Mégis ki a csuda az a Rod Humble?

Tekerjük vissza az időt a Sims 2 korszakára, amikor Rod az Electronic Artsnál töltött ideje alatt aktívan részt vett a mára már ikonikussá vált Sims 2 és Sims 3 fejlesztésében. Ez azt jelenti, hogy a The Sims sorozatban nem kevesebb, mint két címen dolgozott aktívan. Miután elhagyta az EA-t, a SecondLife nevű multiplayer játék fejlesztésén dolgozott. Rod képmásával a Sims 2-ben találkozhatunk, amikor egy idegen sim bekopogtat a frissen beköltözők ajtaján, és egy különleges számítógépet hagy ránk egy rózsaszín ajándékba csomagolva, amire a Sims 3 játék van telepítve. Végül jelenleg a Paradox Interactive stúdióban dolgozik, és a cég nagy örömmel jelentette be az új életszimulátorukat, amelynek a Life by You nevet adták.

Betekintést nyerhetünk egy rövid videóba, a részletes információk azonban csak március 20-án, néhány nappal a Sims 4 új kiegészítőjének megjelenése után várhatók.

Természetesen bejelentették a Cities: Skylines folytatását is, ami nem véletlen, mivel ezen a napon tíz éve jelent meg a SimCity 5.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments