Simpercek

Crumplebottomék meghívnak minket a 11. Sims 4 kiegészítő premierjére

Titokzatos képeslapot kaptunk postaládánkba a Sims csapattól a Henford-on-Bagley nevű vadonatúj városról!

Ahogyan a képeslap elején láthatjátok, egy új, vidéki világ érkezik a Sims 4-hez… Mrs. Crumplebottomtól pedig olyan infót kaptunk, hogy ez kapcsolatban lehet a Sims 4 új kiegészítőjével, ami idén nyáron érkezik!

A képeslap hátoldalán egy személyes üzenet is található, ami nem mástól, mint Crumplebottoméktól érkezett. A család meghív minket a vidéki élményekkel és… kerti bódékkal teli új világukba, amely Henford-on-Bagley-ben vár ránk.

Itt a teljes üzenet:

Kedves barátom!

Nagyon örülünk, hogy csatlakozol hozzánk Henford-on-Bagley-ben! Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod a régimódi, vidéki életet. Látogass meg minket a kerti standunknál, amikor megérkezel!

– A & A Crumplebottom

ui: Hallottam, hogy a polgármester egy Henford-on-Bagley-ről szóló turisztikai videóról beszélt, amelynek a premierje június 10-én, magyar idő szerint 17 órakor lesz a The Sims hivatalos Youtube oldalán. De izgalmas!

Ki várja már a Sims 4-hez érkező vidék témájú kiegészítő bemutatását?

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.