Simpercek

Bretman Rock lesz a Sims 4 arca

A Sims csapat ma bejelentette vadonatúj marketingkampányát, amelyet Bretman Rockkal – aki kreatív videóiról, szépségápolási tippjeiről és még sok másról ismert – közösen indítottak.

A “Find Yourselves” (Találjátok meg önmagatokat) című kampány Bretman Rock számos, a Sims 4 karakterein keresztül ábrázolt személyiségére összpontosít.

A kampány során a csapat nem csak új promóciós videókat és képeket tett közzé, hogy segítsen neked “Megtalálni önmagad”. Megváltoztatták a Sims 4 borítóját az online áruházakban, például a Steamen és a Microsofton. Igen, Bretman Rock most már a Sims 4 borítóján van.

Nézd meg az új borítót az alábbi képeken:

Steam oldal

Microsoft oldal

Feltételezzük, hogy ezek a borítók csak korlátozott ideig lesznek fent, az eredeti borítók pedig továbbra is fent vannak az Origin és a Playstation Store áruházban.

Lesd meg a Find Yourself kampány hivatalos bejelentését, valamint az új promóciós videókat!

A The Sims™ már régóta lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felfedezzék és kifejezzék önmaguk különböző verzióit, megadja nekik a szabadságot, hogy kísérletezzenek az általuk létrehozott simekkel, az általuk elmesélt történetekkel és az általuk épített világokkal.

A Sims és Bretman Rock, a korlátokat áttörő kreatív vállalkozó, aki megalkuvás nélkül önmaga, függetlenül attól, hogy hány változata létezik, összefognak, hogy a játékosokat arra ösztönözzék, hogy találják meg sok-sok önmagukat.

Az új “Találjátok meg önmagatokat” kampányban, amelyet a klasszikus coming-of-age (felnőtté válásról szóló) sitcomok ihlettek, a játékosok Bretman Rock több oldalával találkoznak – egy tinédzser gót, egy pimasz apa, egy anyai szakács, egy izgatott űrhajós és egy városi cowboy -, akik úgy élnek együtt, mint egy nagy, furcsa, csak-a-Simsben-megtörténhet család.

“A legrosszabbnak lenni nem mindig volt természetes!” – osztja meg Bretman Rock. “Mint a legtöbb embernek, aki felnő, nekem is szükségem volt a kreativitásomra, hogy felfedezzem a különböző oldalaimat, és tudom, hogy még nem végeztem. A Sims mindig is egy olyan hely volt, ahol bárki felfedezhette, hogy ki is ő valójában, ezért is csatlakoztam a The Sims ‘Find Yourselves’ kampányához, amely arra ösztönöz mindenkit, hogy fedezze fel önmagának sokféle oldalát, és tárt karokkal fogadja őket. A Simsben egyik nap űrhajós lehetek, másnap szakács, úgy öltözhetek, ahogy akarok, és azt csókolhatok, akit akarok, és ezért mindig szeretve és elfogadva érzem magam. A Sims lehetővé tette számomra, hogy felfedezzem önmagam a saját feltételeim szerint, és most hallani akarom, hogyan tette ugyanezt másokkal!”

Talán arról álmodozol, hogy Preppy Warlock leszel, vagy Emo Jockként szeretnél sportolni; a Sims a nyitott világú próbafülkéd, ahol felpróbálhatod az összes különböző változatodat.

“A The Sims továbbra is olyan platformot épít a játékosok számára, ahol határok nélkül alkothatnak és felfedezhetnek” – mondta Julia Victor, a The Sims márkáért felelős vezetője. “Bretman Rock támogatja, hogy mindenki vállalja, hogy hűséges önmagához, és reméljük, hogy együtt arra bátorítjuk a játékosokat, hogy ünnepeljék a felnőtté válás káoszát, amely meghatározó pillanatokat és új lehetőségeket teremt, és arra ösztönzi őket, hogy felfedezzék önmaguk sokféle oldalát – mind a Simsben, mind a való életben.”

A játékosok a #SimsSelves hashtaggel oszthatják meg számos énjüket a Twitteren, Instagramon és TikTokon. Ha többet szeretnél megtudni a “Find Yourselves” kampányról, kövesd a @TheSims-t a TikTokon, a Twitteren és az Instagramon, kedveld a The Simset a Facebookon, és látogass el a hivatalos oldalra.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.