Simpercek

Bejelentették a Sims 4 új kiegészítőit és a következő generációs Simset

A Sims csapat felfedte az első pillanatokat a Sims 4 jövőre érkező két kiegészítőjéről, valamint egy új korcsoportról is, amelyeket az alábbi képeken megtekinthetsz.

Új korcsoport

A Sims csapat elárulta, hogy a Sims 4-ben jövő év elején egy nagyobb frissítést kapunk a baba és a tipegő közé.

Következő generációs Sims játék

Lyndsay Pearson, a The Sims Franchise kreatív alelnöke soha nem látott fotókat és információkat osztott meg a következő generációs Sims játékról, amely Rene projekt név alatt fut.

Arról beszélt, hogy ez egy korai technológiai teszt bemutatója annak, hogy játszhatod a játékot az általad választott, támogatott eszközökön. Ugyanaz az élmény különböző képernyőkön. Ez csak egy kis ízelítő abból, amin a Rene projekt a The Sims 4, valamint mobil csapatokkal is együtt dolgozik. Az elkövetkező néhány évben továbbra is megosztják velünk a fejleményeket.

A folyamatban lévő munkákat, felfedezéseket, bepillantásokat és a kulisszák mögötti tartalmakat tervezik velünk megosztani, valamint idővel elkezdik majd megnyitni a Rene projekt szoftver korai hozzáférését a kis csoportok számára.

Ha vissza szeretnéd nézni az élő közvetítést, itt megtekintheted a videót.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments