Simpercek

Bejelentették a Sims 4 Carnaval Streetwear szettet

Korábban már beszámoltunk a Sims 4 közelgő Carnaval Streetwear szett kiszivárgásáról, amit ma meg is erősített a Sims csapat.

Mint azt mindannyian tudjátok, hogy a szett 2022. február 3-án jelenik meg PC-n és konzolokon. A mai hivatalos blogban a csapat elárulta, hogy egy népszerű brazil énekesnővel és drag queennel, Pabllo Vittarral működtek együtt az új szett elkészítéséhez.

A szett új CAS elemeket tartalmaz majd, köztük ruhákat, sminkeket és kiegészítőket. Az előzetes videót alább tekintheted meg.

A Sims csapat közzétett egy hivatalos leírást és a főbb jellemzőket a hamarosan megjelenő szettről.

Hozd magaddal az energiát a Sims 4 Carnaval Streetwear szettel, amelyet a Pabllo Vittarral közösen terveztünk, hogy megünnepeljük a brazil karnevál vibrálását! Testesítsd meg a világ legnagyobb bulijának magabiztosságát és kreativitását a divaton és a kiegészítőkön keresztül egy egyedi kollekcióval.

Pabllo Vittar megjelenései – Dobd fel simed mindennapi ruhatárát a Pabllo Vittar által képviselt élénk karneváli kultúrával. Ezek a megjelenések, stílusok és színek túláradóak, vadak és ragyogóak, és a Pabllo féle szabadság és szórakozás érzetét testesítik meg.

Minden nap legyen karnevál – Örökítsd meg a karnevál szellemét és esztétikáját dinamikus ruhákkal, sminkekkel és kiegészítőkkel minden sim számára. A kollekció folyékonysága arra ösztönzi a simeket, hogy ezeket az érdekes darabokat bármilyen megjelenéssel vegyítsék, és így rengeteg örömet szerezzenek.

Szeretnél többet megtudni a szettről? Itt olvashatod a Sims csapat által megosztott blogbejegyzést.

Az ikonikus brazil szupersztár, szórakoztató aktivista, Pabllo Vittar befolyásos stílusát követve, a Pabllóval közösen terveztük meg az új Carnaval Streetwear szettet a Sims 4-hez, és egy olyan CAS ruhákból és kiegészítőkből álló kollekciót adunk ki, amelyet a világ egyik legnagyobb ünnepének, a brazil karneválnak az energiája, önkifejezése, szabadsága és vibrálása ihletett.

A Sims 4 Carnaval Streetwear szett segítségével a simmerek a CAS-ben változatosabbá tehetik simjeik ruhatárát a pezsgően vad megjelenések eklektikus keverékével. A simjeidet kivágásokkal ellátott ruhákba, grafikus kontrasztokkal ellátott, sokszínű gyümölcsmintákba, flitteres felsőkbe, valamint merész sminkekbe és színes kiegészítőkbe öltöztetheted. Minden egyes darabot Pabllo életnagyságú személyisége, a brazil karnevál jelmezei és a bloquinhos néven ismert utcai bulik ihlettek.

“A karnevál olyan ünnep, amely a világ minden tájáról egyesíti az embereket” – mondta Pabllo Vittar. “A karneválra nem lehet alapból kiöltözni. A karnevál rengeteg örömöt jelent, ahol az emberek abban a pillanatban elfelejtik az év többi részének frusztrációit. Extravagánsan kell kinézni, sok figyelmet vonzani és csillogni. Ez a szett tele van olyan dolgokkal, amelyek segítenek ebben. Mindenki önmaga lesz a játékon belül, mert rengeteg olyan ruhát és kiegészítőt tartalmaz, amelyekkel biztosan tudom, hogy a kifutón is fel fogsz robbanni!”.

A drag queen Pabllo Vittar leginkább zenéjéről ismert, amely az elektronikus dance-popot ötvözi a hagyományos brazil hangzás elemeivel, de színész, táncos és modell is. Fiatal és kezdő karrierje során számos díjat és elismerést zsebelt be, többek között a Time magazin Next Generation Leaders listáján is szerepel. Egyedi stílusával és nagy hangjával Pabllo az élet minden területéről inspirálja az embereket arra, hogy legyenek önmaguk.

Ennek az együttműködés részeként ma egy karneváli meglepetést teszünk az alapjátékba, hogy mindenki élvezhesse. Pabllo Vittar simlish nyelven rögzítette a “Buzina” című táncos slágerét a Não Para Não című (második) stúdióalbumáról. A simek a Sims 4 Carnaval rádióállomáson keresztül táncolhatnak erre a kislemezre a játékban. Az ünneplés folytatásaként a játékosok február elején egy Sims Delivery Express frissítésre számíthatnak brazil ételekkel és egy maszkkal, márciusban pedig a brazil művész, Lano művészeti alkotásai láthatók majd a játékban.

“A karnevál a világ egyik legnagyobb és leglenyűgözőbb ünnepe” – jegyzi meg Vincent Joly, a Sims 4 vezető művészeti igazgatója. “A világméretű járvány miatt Brazília és a világ számos régiójában lemondták a karnevált. Sokan talán nem tudnak majd a családjukkal vagy a barátaikkal ünnepelni. A brazil popszenzációval, Pabllo Vittarral együttműködve különböző CAS megjelenéseket dolgoztunk ki, amelyeket a Carnaval színei, vibrálása és érzelmei ihlettek.”

A Sims 4 szettek olyan mini tartalomgyűjtemények, amelyek világszerte új lehetőségeket biztosítanak a játékosoknak, hogy kísérletezzenek és tesre szabják a simjeik élményét.

A Sims 4 Carnaval Streetwear szett 2022. február 3-tól lesz elérhető PC-n és Macen az Originen és a Steamen keresztül, valamint PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S és Xbox One rendszereken.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.