Simpercek

Behind The Sims – Ki a fene Katrina Caliente?

A Behind The Sims előző része alapján arra lehetett számítani, hogy a Project Renéről, Sims 4 Horse Ranch kiegészítőről, mobiljátékokról és hasonló apróságokról fog szólni a tegnapi adás, de arra nem számítottunk, hogy egy Sims 4-ben szereplő előre gyártott simről mesélnek, aki a mai napig nagy rejtély volt, és erre a nagy kérdésre meglepő módon választ kaptunk.

A Sims 4 világában Katrina Caliente egy háztartásban él két lányával, Dinával és Ninával, valamint egy barátjával, Don Lotharióval. A régi motorosok ismerhetik a Caliente család történetét, de nem tudjuk hová tenni az anyjukat, hiszen a Sims 2-ben más néven ismerjük őt. Ha nem ismernéd a Caliente ikrek hosszú történetét, most elmeséljük neked.

A Caliente háztartás története

Dina és Nina Caliente először a Sims 2 alapjátékban jelent meg, akik Szépkellemesben (angolul: Pleasantviewben) éltek, és egy rakás dráma övezte őket, többek között az, hogy Dina, Bella Goth idősebb testvérének, Michael Bachelornak az özvegye, és románcot folytatott Don Lotharióval és az idős Mortimer Gothszal is. Az a hír járta, hogy valahogy közük volt Bella Goth eltűnéséhez.

Elég érdekes családfájuk volt. Nighat és Flamenco Caliente ikerlányai voltak. Vajon ki lehet a nagyapjuk? Egy földönkívüli sim, a Pollináció Technikus #7 felelős azért, hogy elrabolja a férfi humán simeket, és földönkívüli utódokkal teherbe ejtve visszahozza őket a Földre. Az ikrek apja az egyik ilyen elrablás eredménye, így Nina és Dina Caliente részben földönkívüliek.

Viszont ha az ikrek szülei Nighat és Flamenco Caliente, akkor honnan a fenéből jött Katrina? Ezt a Sims 4 történetet a simmerek már régóta próbálják megfejteni. A Sims 2-ben Nighat már a játék elején elhunyt. Az ikrek emlékei szerint Nighat akkor halt meg, amikor ők még gyerekek voltak.

Igaz, hogy a Sims 4 egy alternatív univerzum, azonban a legtöbb más előre gyártott simnek van Sims 4 története, amely legalább részben a múltbéli énjük folytatása. Szóval hová tűnt Nighat, és hogyan illik bele Katrina? Végre meglett a válasz.

Egy új anya Ninának és Dinának

Mersea a Behind The Sims videó során elárulta, hogy Katrina valójában az elhunyt Nighat klónja lehet. Ez kissé erőltetettnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, de minél többet gondolkodunk a tényeken, annál inkább kezd értelmet nyerni.

Tehát eddig mit tudunk biztosan a Sims 4 Calienték történetéről?

  • Dina és Nina szülőanyja a Sims 2-ben Nighat Caliente volt.
  • Nighat Caliente meghalt, amikor a lányai még gyerekek voltak.
  • A Sims 4-ben Katrina Caliente szintén az anyjuknak tűnik, amit a családfa és a tény is megerősít, hogy ugyanazok a genetikai tulajdonságaik.
  • Dina és Nina részben földönkívüliek apai ágon.
  • A sim klónozás létezik a Sims világában.

Tehát ha Nighat Caliente meghalt, amikor Dina és Nina még gyerekek voltak, akkor talán egy olyan anyafigura után vágyakozva nőttek fel, aki nem sokáig voltak az övék. Talán úgy érzik, hogy sok mindenről lemaradtak, amikor felnőttek, mert nem volt ott az anyjuk. Talán úgy képzelték el az anyjukat, mint egy tökéletes, menő matriarchát, aki inkább a legjobb barátjuk, mint az anyjuk.

Teljesen hihető, hogy Dina és Nina földönkívüli származásuk miatt hozzáférnek a klónozási technológiához. Tekintettel a földönkívüli származásukra, az eredeti anyjuk halálára és Katrina kísérteties hasonlóságára az úgynevezett lányaival, könnyen lehet, hogy az elhunyt anyjuk, Nighat klónját hozták létre, és új nevet adtak neki, hogy elkerüljék a gyanút.

A Sims csapat tegnapi videója szerint ez nem csak hihető, hanem valószínű is. Ritkán kerül ilyen közel egy Sims 4 történet a megerősítéséhez, különösen, ha ezekről az évek óta tartó rejtélyekről van szó, amelyeket a rajongók találgatnak. Szóval elég magabiztosnak érezzük magunkat ahhoz, hogy ezt a hírt hivatalos megerősítésnek tekintsük.

Tehát a Sims 4 történetét egyszer és mindenkorra tisztáztuk: Katrina Caliente Nighat Caliente klónja.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments