Simpercek

Behind The Sims – Hivatalosan bejelentették a két Sims 4 szett győztesét

A Sims csapat a múlt hónapban meglepte a közösséget az első Sims 4 szettek téma szavazással. Lehetőségünk volt szavazni, hogy a két szett két különböző témája közül választhassunk, és tíz napunk volt arra, hogy eldöntsük, hogy a szivárványszínű ruhákra vagy a sötétebb, gót stílusú CAS elemekre tesszük le a voksunkat. Az építés kategóriában pedig két ellentétes stílus versengett: vagy a futurisztikus vagy a középkori kastély lesz a befutó.

A CAS kategória győztese a gót divat lett, építés témában pedig a középkori kastélyra esett a választás. Ne feledd, hogy a képen látható elemek csak koncepcióként vannak bemutatva, amelyeket a Sims csapat valószínűleg még idén elkezd fejleszteni, hogy azok 2024 elején megjelenhessenek.

Természetesen ez a két szett előtt idén készülnek még kiadni a szetteket, amelyekről a Sims 4 nyári ütemtervéből szereztünk tudomást.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments