Simpercek

Az EA új “Éld a Sims életet” marketingkampányt indít

Az Electronic Arts jó ideje nem folytatott marketingkampányt, hogy népszerűsítse a Sims 4-et. Legutóbb, 2014-ben You Rule, vagyis Uralkodj! szlogennel reklámoztak, de néhány hónappal később a promóciós videókat ismeretlen okból levették a The Sims hivatalos Youtube csatornájáról. Egy másik videómegosztó oldalon továbbra is fennmaradtak egyes videók, ezeket itt tekinthetitek meg:

Nemrég a The Sims hivatalos oldalon egy új aloldalt hoztak létre Live The Sims Life néven, ami annyit jelent: Éld a Sims életet. Ezen az oldalon négy különböző vicces reklámvideó található, amelyek összehasonlítják a Sims játék néhány pillanatát a való élettel. A legtöbb helyzetet meg lehet csinálni a Sims 4-ben, de nem vagyok benne biztos, hogy szívesen elmajszolgatnám a fogkrémes chipset, vagy egyenesen az ágyból szeretnék a hálószoba medencéjébe ugrani, hogy megkezdjem a szokásos reggeli készülődést.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.