Simpercek

Az EA hivatalosan bejelentette a Sims 4 Poolside Splash és Modern Luxe szettet

Nemrég láttunk a Poolside Splash és Modern Luxe kiszivárgott borítóképét, amelyek közül az egyik új építési, a másik új simszerkesztő elemeket tartalmaz. Tegnap az EA lerántotta a leplet a két szett képeiről, valamint a leírásáról.

Máris kitűzték a megjelenési dátumukat is, pontosan magyar idő szerint szeptember 7-én, este 19 órakor lesznek elérhetőek a PC, Mac, Xbox és Playstation által támogatott platformokon.

Sims 4 Poolside Splash szett

A Poolside Splash egy új Sims 4 simszerkesztő szett, amely új úszódresszeket, fürdőruhát és kényelmes kiegészítőket kínál az úszáshoz.

Legyél a medencés parti élete

A Sims 4 Poolside Splash szett lehetővé teszi a simek számára, hogy a medencénél a különböző bőrszínekhez és testalkatokhoz illő, világos és játékos fürdőruhák segítségével felkeltsék a figyelmet.

Merülj el a minták, színek és divatos szabások sokaságában ebben a kollekcióban, amelyekkel megünnepelheted a simed egyedi stílusát. Akár a jakuzziban szeretne kacérkodni, akár a medenceparton a buli lelke lenni, ezek az élénk megjelenések biztosan kiemelik a simedet.

A simjeink még a vízi kiegészítők világába is belemeríthetik a lábujjaikat és stílusos árnyalatokkal, szivárványos körmökkel, szandálokkal, mesés úszógumikkal és még sok mással tökéletesíthetik a medence melletti öltözéküket. Kombináld és illeszd össze ezeket a darabokat a káprázatos eredményekért, amelyek a napsütésben sütkérezve elragadják a szórakozási kedved.

Sims 4 Modern Luxe szett

A Sims 4 Modern Luxe szett a The Sims alkotójával, Xureilával együttműködve készült. Ez az építési szett új művészeti darabokat, kényelmes ágyat és párnákat, valamint elegáns mütyüröket kínál, amelyek feldobják a szobát.

Élj olyan luxusban, amilyet simjeid megérdemelnek

Itt az ideje, hogy hátradőlj, és kényeztesd a simed a luxus életével. Keményen dolgoztak, és itt az ideje megünnepelni, hogy milyen messzire jutottak. A Sims 4 Modern Luxe szett segítségével a simed az elegáns művészet, a kifinomult dekoráció és a kellemes kényelem segítségével mondhatja el, hogy “megcsináltam”. Hagyd a múltban a takarékosságot, és mutasd meg simjeidnek a siker jeleit.

Öleld magadhoz a kreatív oldalad, és tervezz egy stílusos és hívogató szobát, amely csordultig van csúcskategóriás darabokkal, például faliképnek álcázott tévével, dizájner táskákkal, szobrokkal és egy funkcionális lemezlejátszóval.

Xureila együttműködött fejlesztőinkkel és művészeti vezetőnkkel a szett megalkotásában. “Ez az egész élmény csodálatos volt! Nagyon élveztem a munkát a The Sims csapattal” – mondta Xureila. “A tervező táblámtól kezdve a bútorok stílusának és színeinek kiválasztásáig szürreális volt látni, ahogy az ötleteim életre kelnek. Ez valóban egy valóra vált álom! Olyan fekete művészekből merítettem ihletet, akik a fekete egyének fényűző életmódját mutatták be. Végül ez volt a projekt elsődleges inspirációforrása. A saját személyes ízlésemet és érdeklődési körömet kevertem bele a végtermék létrehozásához.”

Miközben a simjeid a saját szobájukban pihennek, a hálószobai boldogság állapotában tölthetik az estét. A pompás ággyal és bojtos fejtámlával, hiúsággal, plüss szőnyeggel és más dekadens részletekkel felfedezheted, hogy egy este még sosem volt ilyen jó érzés.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments