Simpercek

Az EA átáll az Originről az EA asztali alkalmazásra

Az EA kiadott egy hivatalos közleményt az új platformmal kapcsolatban, amin jó ideje dolgoztak. A nagy váltás tegnap történt a Windows felhasználók számára. Az EA megosztott egy hivatalos gyakran ismételt kérdések oldalt is, amely további információkat tartalmaz az Originről az EA asztali alkalmazásra való átállásról.

Mi az az EA alkalmazás?

Az EA app for Windows az Electronic Arts teljesen új, továbbfejlesztett PC platformja, ahol könnyedén játszhatsz a kedvenc játékaiddal. Az alkalmazás egyszerűsített és optimalizált felhasználói felületet biztosít, amellyel minden eddiginél gyorsabban eljuthatsz a játékaidhoz.

Ki töltheti le az EA alkalmazást?

Az EA alkalmazás minden játékos számára elérhető (legalább) 64 bites, Windows 7, 8, 10 és 11 operációs rendszert futtató PC-n.

Mi a különbség az EA alkalmazás és az Origin között?

Az EA alkalmazás a legújabb PC platform, amelyet a játékosok visszajelzései alapján terveztek, hogy az EA PC játékok jövőjének alapját képezze. A régi Origin kliensünket hamarosan felváltja az EA alkalmazás.

Az EA alkalmazás felváltja majd az Origint?

Igen, az EA alkalmazás az Origin helyett lesz az elsődleges platform a PC játékok letöltéséhez és elindításához.

Meghívást kaptam az EA alkalmazás letöltésére, mire számíthatok?

Ha elfogadod a meghívást, az EA alkalmazás letöltési folyamata megkezdődik. Az Origin automatikusan eltávolításra kerül, hogy ne tapasztalj semmilyen konfliktust vagy hibát, ami azzal kapcsolatos, hogy mindkét kliens egyszerre van telepítve a számítógépeden. A frissítési folyamat befejezése után a játékaid és tartalmaid készen állnak a játékra.

Minden játékom és tartalmam átkerül az EA alkalmazásba?

Mire megkapod a meghívót az Originen keresztül, az összes játékodnak, DLC-dnek és egyéb tartalomnak készen kell állnia az EA alkalmazáson keresztül történő elindításra. Ha bármi hiányzik az EA alkalmazásból, az EA azt kéri, lépj kapcsolatba velük, hogy megoldhassák a problémát.

Újra le kell majd töltenem az Origin játékaimat az EA alkalmazásban?

Nem. Az Origin alkalmazáson keresztül letöltött játékoknak készen kell állniuk arra, hogy az EA alkalmazáson keresztül elinduljanak. Ha úgy találod, hogy valamelyik játék, DLC vagy más tartalom hiányzik az EA alkalmazásból, azt kérik, lépj kapcsolatba velük, hogy segíthessenek megoldani a problémát.

A fiókom átkerül az EA alkalmazásba? Hogyan tudok bejelentkezni az EA alkalmazásba?

Az EA fiókodat az Originbe való bejelentkezéshez használod, ugyanazokkal a hitelesítő adatokkal fogsz bejelentkezni az EA alkalmazásba is.

A mentett adataim átkerülnek az EA alkalmazásba?

Igen. A jelenleg a számítógépeden lévő vagy az Origin felhőjén keresztül mentett adatok átvitelre kerülnek.

A játékban elért eredményeim és a játékidő statisztikáim átkerülnek az EA alkalmazásba?

Igen. Minden olyan játék, amely a játékban töltött órákat vagy eredményeket listázza, átkerül az EA alkalmazásba. Az EA alkalmazásban a játék oldalára lépve megtekintheted az elért eredményeidet és az adott játékban eltöltött időt.

Mi történik a barátaim listájával?

Az Origin barátaid listája automatikusan átkerül, amint bejelentkezel az EA alkalmazásba, így nem kell aggódnod a játékosok azonosítóinak megjegyzése miatt.

Mi történik a játékon belüli vásárlásaimmal?

A játékon belüli vásárlásaidat átviszed, amikor bejelentkezel az EA alkalmazásba.

Az Origint használom a Macemen. Mit kell tennem?

Egyáltalán nem kell tenned semmit. Az Origin for Mac továbbra is használható a játékok eléréséhez és játszásához.

Ha az EA játékaimat a Steamen vagy az Epicen játszom, le kell töltenem az EA alkalmazást?

Közvetlenül a Steamen keresztül adnak útmutatást arról, hogy melyik alkalmazást (az EA alkalmazást vagy az Origint) kell letöltened, hogy biztosítsák, hogy hozzáférj és játszhass az EA játékaiddal.

További segítségre van szükségem. Kihez fordulhatok?

Itt léphetsz velük kapcsolatba. (LINK)

Egy apró megjegyzést tennék hozzá: hogy mielőtt bejelentkezel, ne pipáld be a Keep me signed in (Bejelentkezve marad) lehetőséget, különben rögtön bezáródik a program és nem fogsz bejutni. Rövidesen ki fogják javítani a hibát.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments