Simpercek

Aranyos, imádnivaló és kaotikus babák érkeznek a Sims 4-hez

A mai Behind The Sims élő adás során a fejlesztők úgy döntöttek, hogy megosztják velünk a játékhoz készülő újdonságokat. A következő generációs Simsszel kapcsolatos információk és egy új kiegészítő bejelentése mellett az alapjáték márciusi frissítésének részleteit is megkaptuk. Azt már tudjuk, hogy a Sims 4-ben egy teljesen új korcsoport, a babák is helyet kapnak. A fejlesztők bejelentették, hogy a frissítésre 2023. március 14-én számíthatunk.

A babákat létre lehet hozni és szerkeszteni a Sim létrehozása menüben. Egy csomó ruha, frizura, fog, bőrrészlet és még jellemvonás is érkezik. Lesznek különleges, csak erre a korcsoportra jellemző jellemvonások. A játékot szép számú interakcióval bővítik, amelyekkel a simek, a háziállatok és a gyerekek kölcsönhatásba léphetnek majd a babákkal. Lehetőség lesz például arra, hogy egy babát átadj az egyik sim kezéből a másik kezébe, vagy a simed ülve is a karjában tarthatja a babát. Az előzetes videóban jó néhány új vásárlási tárgyat is felfedezhetünk, ezek közé tartoznak a babaágyak és a játszószőnyegek.

Érdemes megemlíteni, hogy a fejlesztők az első Behind The Sims Summit 2022. októberi adásban jelentették be az új korcsoport érkezését. Kezdetben a simmer közösség azt gondolta, hogy ez csak a meglévő újszülött korcsoport frissítése, de ez nem így van.

Sims 4 babák a kulisszák mögött

A leleplező előzetes videó után részletes betekintést kaptunk a babák kulisszái mögé. A korai fejlesztési szakaszoktól kezdve a kifinomultabb és részletesebben kidolgozott babákig, a játékosok képet kaphatnak arról a munkáról, amit a Sims csapat végzett az babák megalkotásáért.

A folyamat nem volt egyszerű, és a csapatnak sok kihívást kellett feldolgoznia és leküzdenie a babák tervezése során. Az új technológia megtervezésétől kezdve a babák mozgásának finomhangolásán át még azt is láthattuk, hogyan dolgozott a csapat a szinkronszínészi munkán. A babák előzetes videóját és a kulisszák mögötti bepillantást az alábbi videóban találod meg.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments