Simpercek

A The Sims titkos reklámfilmet forgathatott

Nemrég egy Reddit felhasználó megosztott egy érdekes posztot. A hollywoodi Warner Brothers stúdióban tett túrája során találkozott a dologgal. A felhasználó szerint az Electronic Arts néhány hete ezen a helyszínen vette fel a The Sims játék titkos reklámfilmjét. Erre utalnak a színes graffitik, amelyek között láthatunk egy plumbobot vagy a híres simlish üdvözletet: “Sul Sul!”, “Dag Dag!”.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a reklám mihez kapcsolódhat, és azt sem, hogy mikor láthatjuk majd. Könnyen lehet, hogy ez a nagy bejelentéshez kapcsolódik, amelyet október 18-ra tervezett Behind The Sims Summit eseményen tehetnek közzé. Talán a reklámnak köze lehet a Project Sunrise-hoz, amelyen egy ideje dolgoznak vagy akár a Sims sorozat 5. generációjának bejelentéséhez. Kevesebb mint három hét múlva megtudjuk.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments