Simpercek

A Sims csapat bejelentette a Sims 4 új ütemtervét

A Sims csapat nem sokkal a legutóbbi éjszakai ihletésű Sims 4 szezon után egy új szezont jelentett be. Ezúttal a téma a Rise & Shine, ami szabad fordításban annyit jelent, hogy Hasadra süt a nap! Ez összefügghet a személyes fejlődéssel vagy egy új életszakasz kezdetével is.

A közzétett képen több poszter van elszórva, amelyek több dologra utalnak, és ezek az előttünk álló szezonban jönnek. Ezen kívül megerősítések is szerepelnek a szettekkel és a közelgő kiegészítővel kapcsolatban. A Sims 4 következő szezonja 2022 júliusától szeptemberéig tart, és ezeket az újdonságokat tartalmazza majd.

Sims 4 High School kiegészítő

Pár héttel ezelőtt az EA véletlenül felfedte a felmérésében, hogy a High School a Sims 4 egyik kiegészítője, még mielőtt a fenti képet közzétettek volna. A felmérést később gyorsan frissítették, és el lett távolítva, ami még nem jelent meg. Ma a hivatalos ütemtervvel egy újabb képpel erősítették meg az EA saját kiszivárogtatását, tehát biztosan megjelenik a High School.

Az alábbi sarkon lévő plakátok vannak, amelyek erősen utalnak a középiskolára. A jobb oldalon egy érettségi sapka van zsírkrétával, ami mintegy utal arra, hogy nem egyetem, hanem egy iskolai intézmény jelenhet meg.

Sims 4 szettek

Az előzetes képen két szettet jelentettek be, az egyiket stílus szettként, a másikat pedig építéssel kapcsolatos szettként jelölték. Rengeteg poszter illusztrációt láthatunk a nemrégiben népszerű buborékteáról, a napról és a sivatagi éghajlatra való utalásokról, úgy tűnik, hogy kint a szabadban készültek. A stílus szett tartalmáról nem nagyon tudunk semmit, csak egy pólót és egy kalapot láttunk.

Sims 4 alapjáték frissítés

Amikor a Sims csapat az előzetesben külön-külön bejelenti az alapjáték frissítést, az általában valami nagy dolgot jelent. A transzneműek zászlaja jelent meg az alapjáték frissítés posztere közelében.

A Sims hivatalos Twitterén az előzetes videóban láthatjuk, ahogy az alkotók válaszolnak néhány kérdésre arról az időszakról, amikor ők még tinédzserek voltak. Ennek a célzásnak köszönhetően tudjuk, hogy a kiegészítő a simek tinédzserkorára koncentrálhat.

A kiegészítő premier videója magyar idő szerint holnap, június 30-án 17 órakor kezdődik.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments