Simpercek

A Sims 4 kiadta a nyári ütemtervét – Ragadd meg a gyeplőt!

A Sims 4 nyári ütemterve nemrég jelent meg a közösségi médiában, és mi készen állunk arra, hogy a közösséggel együtt megragadjuk a gyeplőt! Az otthonosabb és meghittebb ütemtervről átváltunk egy olyan témára, amelyben a szabadba megyünk ki.

A kép alapján egy hegyvidéki ihletésű világot láthatunk tele rövid betekintéssel a közelgő tartalomba, amire június vége és szeptember között számíthatunk.

Egy Rootin’ Tootin’ kiegészítő, két merész szett és Behind The Sims, vagyis kulisszák mögött és még több meglepetés van készülőben. A Behind The Sims eseményen új információkkal fognak szolgálni a Project Rene (nevezhetjük Sims 5-nek nem hivatalosan) előrehaladásáról.

Az interneten megjelent néhány kiszivárgott információ és néhány játékbeli utalás alapján sok játékos úgy gondolja, hogy a következő kiegészítő témája a lovak körül foroghat. Egy olyan téma, amelyet a közösség játékosai már évek óta nagyon várnak.

A két közelgő szettről nehéz megmondani, hogy mi lehet a témájuk, olyan szabadtéri tevékenységekre koncentrálhatnak, amiket eddig még nem láttunk, vagy ruhák és építési elemek jelenhetnek meg, amelyek illeszkednek a Sims 4 nyári ütemtervének témájához. Ha jobban megsasoljuk a képet, egy rövidnadrágot és egy széket vagy grillsütőt vehetünk észre.

2023. június 22-én, csütörtökön magyar idő szerint 19 órakor a The Sims egy új előzetes videót tesz közzé a készülő The Sims 4 Horse Ranch (Lovastanya) kiegészítőről.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments