Simpercek

A Sims 4 Daring Lifestyle ingyenes csomagja már elérhető az Epic Games oldalán

Ingyenessé vált a Sims 4 Daring Lifestyle bundle csomag (egy játékcsomag, egy cuccok és egy szett) a következő hét napban az Epic Games oldalán. Pontosan május 11-től 18-ig ingyenesen igényelheted a Sims 4 Jungle Adventure játékcsomagot, a Sims 4 Luxury Party cuccokat és a Sims 4 Fashion Street szettet.

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az előző cikkünkben tévesen állítottam azt, hogy az Epic Games fiókban lévő Sims 4 csomagok nem vonhatók össze az EA fiókban vásárolt alapjátékkal/csomagokkal. A minap teszteltem az összekapcsolást, és mint kiderült, mégis összevonhatók a két fiókban lévő csomagok. Tehát ez azt jelenti, hogy ha ingyenesen igényelted a Sims 4 Daring Lifestyle bundle csomagot, az összekapcsolt EA fiókban megjelennek a csomagok.

Három ingyenes csomag igénylése

  1. Miután megtetted az összekapcsolást, az Epic Games Launcheren kattints a Store-ra a bal oldalsávból, és Discover fülre kattintva görgess addig, amíg meg nem találod a Free Games részleget, és általában első helyen jelenik meg a Sims 4 bundle csomag. Egyszerűen kattints rá a képre.
  2. A bundle csomag adatlapjára lépve görgess addig, amíg nem látod a Get feliratú kék gombot. Kattintgasd végig, és a bankkártya adatok megadása nélkül behúzható a csomag.
  3. Ha sikeresen igényelted a csomagot, lépj be az összekapcsolt EA fiókodba. Kattints a Libraryre a bal oldalsávból, majd a Sims 4 bal felső sarkában lévő három pontra, és válaszd ki a Manage add-ons lehetőséget. Megjelenik a három ingyenes csomag, és egyszerűen kattints a Download gombra. A program letölti, majd automatikusan feltelepíti őket.

Mi a helyzet a MacOS operációs rendszert használókkal?

Aki MacOS operációs rendszerrel rendelkezik, annak is érdemes ebben az ingyenes időszakban (május 11-18.) igényelnie a bundle csomagot, hogy majd amikor bejelentik az EA app publikálását a MacOS operációs rendszerhez, akkor le tudja tölteni őket.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments