Simpercek

A Maxis közelgő szimulátor játéka a “Lost Astral”

Még a nyár közepén számoltak be először az első részletekről, a Maxis új játékáról, amelyet új franchise-nak is nevezhetünk, vagyis egy önálló, más játékról van szó.

A következő információkra bukkantunk, miszerint a Maxis közelgő szimulátor játéka valójában egy szimulátoros HD játék az alábbi infómorzsákkal:

  • Ez egy szimulátoros HD játék (PC/Konzol)
  • Unreal Engine 4-ben fejlesztett/prototípus
  • A játék “3D-s menü navigációval” rendelkezik
  • “Szuper képességeket” tartalmaz
  • “Co-Op Player vs. Environment” eseményekkel rendelkezik

Belepillanthatunk abba is, hogy miről szólhat a játék, annak a Maxis képernyőfotónak köszönhetően, amit lentebb láthatsz. A képen egy lila égbolt látható csillagokkal, ami valószínűleg arra utal, hogy az új szimulátor az űrvilághoz kapcsolódhat.

Néhány napja egy szivárgás történt az Nvidia Geforce NOW streaming szolgáltatásáról, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül streameljük a játékokat letöltés nélkül a platformjukról.

A szivárgáson belül néhány játékosnak sikerült felfednie egy több mint 18 ezer videójátékot tartalmazó listát, köztük olyanokat is, amelyek még nem jelentek meg.

Ezen a listán szerepel az EA és a Maxis egy be nem jelentett játéka is, a Lost Astral. Ha a lehetséges szivárgást összevetjük a néhány hónapja kiszivárgott képernyőfotóval, akkor szinte már egy megerősített címünk van az EA/Maxis részéről, amit még nem jelentettek be hivatalosan. Megjegyezzük, hogy a Lost Astral akár egy projektnév is lehet, és nem feltétlenül a végleges neve a készülő szimulátornak.

Emlékeztetlek benneteket, hogy az EA/Maxis cégen belül több fejlesztőstúdió is dolgozik különböző projekteken, többek között:

  • Maxis Redwood – a Sims 4 és a következő generációs Sims játékon dolgozik
  • Maxis Austin – egy vadonatúj projekten és a következő generációs Sims játékon dolgozik
  • Maxis Europe – a Sims 4-en dolgozik

Szóval mikor jelentik be hivatalosan az EA/Maxis a Lost Astralt? Őszintén szólva fogalmunk sincs. Azonban tájékoztatni fogunk titeket, amint új információk kerülnek felszínre!

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.