Simnovella

Nem érdekel

Írta: Carmilla | Műfaj: romantikus | Megjelent: Sims Tales, 2016. 10. 14. >

Nem érdekel, hogy jól áll-e a hajad, vagy illik-e az alakodra a ruha, amit felvettél.
Nem érdekel, hogy milyen könyvet olvastál, vagy miről beszélgettél a barátnőiddel.
Nem érdekel, hogy dühös leszel, ha nem a szennyeskosárba dobom a ruháimat, hanem a földre, és nem, nem érdekel, hogy unatkozol, amikor a sportcsatornát nézem, vagy a gép előtt ülök.
Nem érdekelnek a bizonytalanságaid, a folytonos önértékelési gondjaid, vagy, hogy úgy érzed, nem értékellek eléggé.
Nem érdekel, hogy egyre többször gondolsz arra, talán a kapcsolatunk kifutott a vágányról és már a semmibe tart.
Nem érdekel, hogy az elmúlt napokban azon morfondíroztál, talán már csak a kényelem tart melletted, de valójában semmi többet nem akarok tőled.

Tudod, mi az, ami engem érdekel?
Hogy milyen gyönyörű színe van a hajadnak reggel, amikor felkelsz, és elsétálva az ablak előtt megcsillannak a tincseiden a napsugarak.

Picture

Hogy tudom, milyen puha és finom tapintású a bőröd a drága új ruhád alatt.

Picture

Hogy miközben olvasol, folyton apró félmosolyra húzod a szád, és amikor befejezed a könyvet, még órákig bódult tekintettel sétálsz, mert nehezen tudod elengedni a történetet.

Picture

Hogy miután találkoztál a barátnőiddel és hazaérsz, az első dolgod, hogy lerúgod a cipőd, és percekig masszírozod a lábad, mert megfájdul a magassarkúban.

Picture

Hogy amikor dühös vagy rám, mindig hátat fordítasz, és úgy morogsz, mert pontosan tudod, hogy ha rám néznél, elég lenne csak egy picit elmosolyodnom, és máris minden bűnöm megbocsátanád.

Picture

Hogy amikor tévézek, vagy épp a net előtt ülök, és te nem tudod mivel lefoglalni magad, engem méregetsz szúrós tekintettel, és hangosan sóhajtozol, hátha végre észbe kapok, és veled kezdek foglalkozni.

Picture

Látod, cicám, engem ezek a dolgok érdekelnek, számomra ezek a nap fénypontjai.
És bár neked minderről fogalmad sincs, mégsem zuhanok önértékelési válságba, és nem kezdek azon gondolkozni, hogy érdekellek-e még egyáltalán.
Azt hiszed, a kapcsolatunk nem tart semerre? Igazad van – hiszen már régen megérkeztünk a kiszemelt helyre, egymás mellé.

Picture

A kényelem tart melletted? Igen, az. Mert melletted feküdni kora reggel az ágyban, és hallgatni a szuszogásod – ennél kényelmesebb helyet el sem tudnék képzelni a világon.

Picture

Engem ez érdekel, és kiscica, ébredj rá végre: minden más csak ajándék.

Picture

Vége!

Írta és illusztrálta: Carmilla