Simblog

Sims Teóriák – A titokzatos Jasmine Holiday / Sims 4

A Seasons kiegészítő bejelentése óriási hype-ot hozott a Sims közösségnek, úgy tűnt, mintha az ikonikus Jasmine Holiday-t a Tripla Boost Hét miatt háttérbe szorították volna.

Jasmine Holiday több különböző eseményen is felbukkant a Sims 4-ben, többek között a Tavaszi tojásvadászaton, a Növénysim Kihíváson és a Halottak Napján. A Tripla Boost Hét segítségével pedig a simek a szokásosnál sokkal gyorsabban és könnyebben végezhettek el dolgokat.

Csak úgy illett, hogy Jasmine Holiday rögtön a Seasons bejelentése után ismét ellátogasson a játékba. Az ő kihívásai miatt az év különböző időszakai valóban az év ezen időszakainak tűntek, még akkor is, ha az időjárás éppen nem feltétlenül ezt tükrözte.

Végül is a neve Jasmine Holiday (ami szünetet jelent).

De elgondolkodtál már azon, hogy miért jelenik meg Jasmine ezeken az eseményeken? És hogyan képes ezeket a dolgokat megtenni? Hogy a fenébe képes kiüríteni a hólyagokat és megtölteni a gyomrokat a Tripla Boost Héten? Mit tesz azért, hogy mindez megtörténjen?

Nos, lehet, hogy ő az Anyatermészet.

Először is mondjuk ki a nyilvánvalót. Jasmine nyilvánvalóan több különböző szezonális eseményhez is kapcsolódik a Sims 4-ben. A cukros koponyáktól kezdve a színes tojásokig, ő hozza el az ünneplést a játékba a korlátozott idejű eseményeivel. Akár tavasz van, akár ősz, mindig van egy eseménye.

Nem csak a kihívások, amelyeket Jasmine hoz a játékba, vetik fel azonban ezt az Anyatermészet-összeesküvés-elméletet. Van egy bizonyos “aura” körülötte, ami elég misztikus, ha igazán belegondolsz.

Jasmine többnek tűnik, mint egy sim. Olyan, mint egy magasabb rendű entitás. Az a tény, hogy évente csak néhányszor, rövid időre áll rendelkezésre, mégis képesek vagyunk megidézni egy gyors telefonhívással, felvet néhány kérdést. És az a tény, hogy képes olyan dolgokat tenni, amiket más simeknek megtesz, még több okot ad a spekulációra.

Ha egy sim a Tripla Boost hét alatt Jasmine Holiday-t kéri egy boostra, akkor egy fantasztikus típusú animáció jelenik meg rajta, és hirtelen a boost alkalmazásra kerül. Szeretnél egy darabig nem enni? Csak kérd Jasmine Holiday-t. Szeretnéd gyorsan növelni a kertészkedés jártasságodat? Csak kérd Jasmine Holiday-t. Simoleonok vagy elégedettségi pontok használata nélkül ez a nő képes a lehetetlenre, és teljesíti a kívánságaidat.

Nekem ez úgy hangzik, mintha csak egy olyan hatalmas alak, mint az Anyatermészet lenne képes erre.

És észrevetted már, hogy ezek a fellendítések, amelyeket Jasmine adhat a simeknek, jellemzően olyanok, amelyek biológiai és természetes szükségletekhez kapcsolódnak? Az éhség és a higiénia csökkenés lelassításának képességét csak az tudja megtenni, aki kapcsolatban áll a föld biológiájával és az azt benépesítő élőlényekkel.

Hasonlóképpen, Jasmine képes fellendíteni a kertészkedés és főzés jártasságokat minden érdeklődő sim számára. És természetesen ez a két képesség a természet növény- és állatvilágával foglalkozik.

Minden arra utal, hogy Jasmine Holiday annyira kötődik a földhöz, és olyan tagadhatatlan varázserővel rendelkezik, hogy nehéz lenne tagadni, (legalábbis van rá esély) hogy ő az Anyatermészet. Ráadásul az a tény, hogy a Seasons bejelentése után rögtön újra megjelent a játékban, többnek tűnik, mint véletlen egybeesés.

Szóval mit gondolsz? Szerinted Jasmine Holiday az Anyatermészet? Ha nem, akkor szerinted hogyan képes olyan csodálatos dolgokra, mint amilyeneket csinál? Írjátok meg, és folytassátok az összeesküvést!

Forrás: SimsVIP