Simblog

Machinima ajánló

A mai napra egy, hozzám nagyon közel álló szemezgető témát hoztam nektek. Mindig is szerettem a Sims 4-es machinimákat, főleg azokat, melyek kellő hozzáértéssel, és igényességgel készülnek el. A GoodShills Studio nevű Youtube csatorna videói pedig pontosan ezzel kecsegtetnek, ezért is szeretnék ma nektek néhányat mutatni a személyes kedvenceim közül. Lesznek olyanok, amelyekhez angoltudás szükséges, de vannak olyanok is, amikben beszéd sincs, a videó egyszerűen magáért beszél. 🙂

Első videónk már is az utóbbi kategóriából lenne, a csatorna legfrissebb alkotása, nem is kell hozzáfűzni semmit szerintem.

A következő egy – szerintem – elképesztően vicces történet, ehhez, és a soron következőkhöz azonban már angoltudás szükséges:

A vidámságról átkanyarodva következzen egy meglehetősen érdekes hangulatú történet, sajnos többet nem mondhatok mert az erősen spoileres lenne, de azért a végét leszámítva ez is egy igen jó humorral operáló videó:

Végül de nem utolsó sorban pedig a horror kedvelőinek is akad a csatornán csemege, az alábbi két történet meglehetősen rémisztő témával és hangulattal rendelkezik:

Akinek pedig megtetszettek a felsorolt videók, azok számára bátran ajánlom, hogy mélyüljenek el eme csatorna munkásságában, mert a többi videó is hasonlóan érdekes és színvonalas. A történetek mellett pedig hasznos kis képszerkesztős tutorialokat találhatunk, úgyhogy már csak ezért is érdemes kicsit körbe pillantani.

Nektek tetszett valamelyik? Kedvenc esetleg? Más machinima gyártók? Bombázzatok minket bátran a kommentszekcióban! ^^