Robert Springer

Általános információk

Név: Robert Springer
Születésnap: 2001.10.12.
Lakóhely: Brightwood
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
Magasság: 176 cm
Testalkat: átlagos
Erősségei: matek, részletek kidolgozása
Gyengéi: önkontroll

Családtagok

Margaret Springer (anya)
John Springer (apa)
Michael Springer (testvér)
Clara Springer (testvér)

Szövetségesek, barátok

Kitty Parnell (évfolyamtárs)
Liam Walters (évfolyamtárs)

Romantikus kapcsolatok

Még nincs ismert

Ellenségek

Ethan Flynn (évfolyamtárs)

Klubtagságok

Írókör

Rob a 2018/19-es tanévben új diákként érkezett a Brightwood High-ba. Korábban a Thomas Woodrow Wilson magániskolában tanult, ám onnan ismeretlen okokból távozott.

Az új iskolájában gyerekkori barátja, Kitty veszi kicsit a szárnyai alá, és bár Rob sokszor szorong, a lány lekezelő viselkedését és megjegyzéseit jól tudja kezelni.

A legelső tanítási napon összetűzésbe kerül Ethannel, akit valaki Rob számára ismeretlen ráuszított. A pletyka szerint Rob azzal hencegett, hogy az édesanyja börtönbe záratta Ethan apját – a felbőszült évfolyamtársa ennek következtében kérdés nélkül rontott neki. Az egyébként is haragos viszonyt tovább rontotta az, hogy Rob húga megfenyegette Ethant.

Nem olyan rég elkezdett írni egy sci-fi alapokra épülő történetet, de mivel még nincsen elegendő tapasztalata ezen a téren, jelentkezett az írókörbe, hogy tanulni és fejlődni tudjon.

 

Család

Margaret és John Springer második gyermeke. Az édesanyja bírónőként dolgozik, az apja pedig az üzleti élet aktív szereplője.

Jó a kapcsolata a szüleivel, ezt az bizonyítja a leginkább, hogy amikor drogot talált a szekrényében, segítséget kért tőlük. Ugyanakkor magasak az elvárások otthon, és Rob nem biztos benne, hogy mindegyiket meg tudja ugrani.

Szoros a viszonya a bátyjával, Michaellel, és a húgával, Clarával is. Középső gyerekként ő mindkettőjükhöz közelebb áll korban, könnyebben megtalálja velük a hangot, mint ahogy ők egymással.

A családjukat a dalmata Dory teszi teljessé, aki engedelmesen várja mindig a gazdáit – és közben észrevétlenül ő is engedelmességre szoktatja az embereit.

 

Szerelmi élet

Még nem ismert.

 

Egyéb érdekességek

Az egész családja nagy Star Wars rajongó.

Szereti a történetének világát a legapróbb részletekig kidolgozni, de amikor karakteralkotásra kerül a sor, mindig gondban van.

Amikor kicsi volt, nem szerette a pizza belsejét, ezért a családi-baráti találkozókon mindig Kittyvel osztozkodott, aki meg a szélét nem volt hajlandó megenni.