Pályázat

Légy része a Tintavér Univerzumnak!

Lelkesen követed a legfrissebb Tintavér epizódokat, és vannak kedvenc szereplőid is? Esetleg akad olyan, akit szívesen megtanítanál kesztyűbe dudálni? Szívesen állítanád a karaktereket olyan nehézségek elé, amelyek a te fejedből pattantak ki? Akkor itt az alkalom, hogy pályázz a lehetőségre, és simed a Tintavér Univerzum részévé váljon!

A pályázat nyertese lehetőséget kap rá, hogy karaktere együtt szerepeljen az általa választott Tintavér szereplőivel, és együtt írjon az írókkal. Az ötletedtől függ, hogy ez a minitörténet a heti sorozatban kapna helyet, vagy egy spin-off novellában, esetleg egy minitale-ben, ha több helyet igényel a kifejtése. Fontos, hogy a Tintavér karakterek megőrzik saját személyiségüket, tehát bármilyen történetet szeretnél velük, nem fogod tudni befolyásolni a gondolkodásukat.

Hogyan pályázhatsz a szerepre?

  • Készíts egy simet, aki lehet bármilyen korú, nemű, kinézetű, egyszóval bármilyen. Használhatsz egyedi tartalmakat, de örülünk, ha nincs túl nagy különbség a Tintavér szereplői és a tiéd között. Így arra kérünk, mellőzd az egyedi bőrtípust, frizurának pedig olyasmit válassz, ami nem üt el nagyon az eredeti grafikától (mint ezek: 1, 2, 3, 4). Szépen megjelenő ruhák, piercingek, kiegészítők ellen nincs kifogásunk. A széria természetesen Sims 4 legyen.
  • Nevezd el a simet, és jellemezd! Hány éves? Ha diák, melyik osztályba jár? Milyen a családi háttere, a társasági élete? Milyen klubokba jár? Milyen a személyisége? Karaktered lehet jó vagy gonosz, csábító vagy szűzies, tűzről pattant vagy hallgatag, szép vagy csúnya, csak rajtad áll! Nem rettenünk meg a különleges esetektől sem, mint pl. látássérült szereplő, ebben az esetben viszont kellő utánajárásra lesz szükséged, hogy hitelesen formáld meg őt a történetben.
  • Írd le nagy vonalakban, milyen alaptörténetre gondoltál! Melyik szereplőkkel szeretne simed leginkább szerepelni? Több szereplőt is megadhatsz, de nem tudjuk garantálni, hogy mindet be tudjuk vonni az általad megálmodott történetbe, úgyhogy mindenképp válassz egyet közülük, akit a legjobban szeretnél. Ne feledd, az eseményekbe a mi szereplőinknek is lesz beleszólása, szóval ebben a helyzetben te sem tudhatod pontosan, hogyan fog zárulni karaktered története.:)

Mi történik a beküldés után?

  • Csakis ti, látogatók fogtok dönteni, kié legyen a lehetőség, hogy élőben találkozzon a Brightwood gimi diákjaival. Szavazás útján választhatjátok ki azt, akit látni szeretnétek a történetben!
  • A nyertessel felvesszük a kapcsolatot, kézbe vesszük ötletét, és együtt kitaláljuk, milyen formában lenne a legjobb megvalósítani. Eldöntheted azt is, hogy te magad szeretnéd írni a rád eső részt, vagy ránk szeretnéd bízni. Utóbbi esetben is komoly egyeztetésre lesz szükség a karaktereddel kapcsolatban, hogy biztosan hű maradjon elképzeléseidhez.
  • Ha nem te lettél a szavazás győztese, akkor sem kell simednek kimaradnia a suliból, a Brightwood ugyanis nyitva áll minden tanulni vágyó diák előtt. Statisztaként megjelenhet a történetben, és a Tintavér új epizódjainak olvasása közben bármikor kikacsinthat neked a képekről.
  • Ez a kiírás a Tintavér olvasóinak szól, tehát olyan pályázatot nem tudunk elfogadni, amiből kiderül, a jelentkező nem ismeri a történet eddigi eseményeit és szereplőit. Azoknak szeretnénk lehetőséget adni, akik ismerik és szeretik a sztorit, és kifejezetten a Tintavér írásában szeretnének közreműködni, nem pedig csupán szerepeltetni egy simet, hiszen erre van lehetőség önálló novella vagy tale beküldésével is.

Pályázatodhoz kérjük mellékeld a simet, legalább egy róla készült közeli arcképet, a jelleméről és ötletedről szóló leírást, valamint azt is, kivel szerepeltetnéd. Egy pályázó maximum három karakterrel pályázhat!

Tipp: Simedet legkönnyebben a Tray Importer programmal mentheted ki a játékból egyedi tartalommal együtt.

 

A pályázatokat a következő címre várjuk: [email protected]

Határidő: 2018.09.01.

Sok sikert kívánunk a karakteralkotáshoz, és alig várjuk, hogy együtt írjunk!

 

13 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
LightAqua
5 évvel ezelőtt

statiszta (vagy mi az a szereptelen szereplő) tartozhat egy karakterhez? Oké, ő nem lenne teljesen szereptelen, de önálló részei sem lennének. Olyasmi lenne, mint Morgan kistestvére (a fiú).

Ruby
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  LightAqua

Szerintem igen 🙂 Minden karakternek van sztorija, így simán lehetnek hozzá kapcsolódó emberek is. Csak csináld meg akkor a statisztát is!

LightAqua
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Ruby

Persze, úgy akartam. rendes szereplő úgy sem nagyon lehetne, mert szerintem kissé nehéz egy kb. 5 éves gyerek nézetéből írni. Meg nem is nagyon illene bele egy egyébként gimis történetbe.

LightAqua
5 évvel ezelőtt

Apropó, ruhára grafikailag van valami megkötés? (pl. hogy olyan legyen, mint a játékban lévők)

Thea
Admin
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  LightAqua

Különösebb megkötés nincs, csak jelenjen meg rendesen a játékban. Bízunk benne, hogy mindenki gondosan fogja kiválasztani, miben szeretné szerepeltetni a karakterét.:)

LightAqua
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Thea

oké. És mondjuk minden viselet számít? Tehát mondjuk többet is adhatok rá és akkor lehet váltogatni? (nagyon rossz vagyok ha választani kell, mert sosem tudok)

Thea
Admin
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  LightAqua

Igen, persze, több ruhát is összeállíthatsz neki, de ha a te karaktered nyeri meg a versenyt, azért végül választani kell majd, melyikben szerepeljen.:D Úgyhogy lehetőleg olyan sorrendben add rá a ruhákat, hogy a kedvenceid kerüljenek az első helyekre, és mindenképp úgy mentsd ki a simet, mint ahogy a pályázat kiírásában mutattuk a Tray Importerrel. Így egy egyedi sem fog kimaradni.

LightAqua
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Thea

rendben

LightAqua
5 évvel ezelőtt

Igen, megint én. A statisztákat is küldjem majd el a rendes szereplőimmel? Ja, és galériás simet ér átalakítani (fiú simet sajnos sosem sikerül normálisra, még így sem)?

Thea
Admin
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  LightAqua

Szia! A statisztákat, ha nem szeretnéd őket külön-külön nevezni (egy személy összesen három karaktert küldhet be), elég akkor elküldeni, ha a karaktered nyeri meg a közönségszavazást. Őket csak akkor fogjuk használni. A galériás sim átalakítása kicsit ingatag talaj, mert hiszen az más munkája, és nem lenne fair, ha úgy versenyeznél a pályázókkal, hogy nem is saját simet küldesz be. Ellenőrizni persze senkinél nem tudjuk, hogy használt-e alapul valamilyen más simet, legfeljebb ha alig változtatott rajta valamit, de minél inkább saját alkotást kérnénk lehetőleg. Szóval igazából az a lényeg, hogy a végeredmény olyan legyen, hogy ne legyen okunk azt gondolni, nem… Tovább »

LightAqua
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Thea

Statisztához gondoltam az átalakítást, de mindegy. Okés, akkor azokba nem ölök annyi időt, ha utólag is lehet küldeni, akkor a fő karaktereimmel fogok foglalkozni,

LightAqua
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Thea

Kép alapján (kb, ugyan olyat úgysem lehet meg amúgy is másabb) lehet alkotni?

LightAqua
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  LightAqua

Illetve az mennyire “csalás” ha a randommal keresek egy egész tűrhető arcú simet és nem alakítok vagy csak kicsit az arcán (mert normális fejet úgysem nagyon sikerül)?