Pályázat

“A szeretet ünnepe” novellaíró és fotós felhívás

A Sims Addicts oldal felhívást intéz azok felé, akik szeretnek írni/fotózni, lelkesednek a kihívásokért, és szívesen megmutatnák tehetségüket a közösség előtt. Célunk, hogy a beérkezett alkotásokkal karácsonyi hangulatot ébresszünk a legkeményebb szívekben is, de abban, hogy ezt milyen témájú történettel vagy képekkel éritek el, szabad kezet adunk nektek.

A felhívást nem követi szavazás és eredményhirdetés, most a novellák és képek állnak a középpontban. A versenyhelyzet elkerülésével azt szeretnénk elérni, hogy aki kedvet érez az alkotáshoz, bátrabban megossza velünk műveit az ünnepekkel kapcsolatban.

Egypercesek/novellák:

A beküldött művek lehetnek kitaláltak, alapulhatnak igaz történeten, vagy szerepelhetnek benne akár a szerző egy korábbi történetének főszereplői is. A mű lehet közös munka – azaz részt vehet benne több író és/vagy illusztrátor -, vagy lehet teljes egészében saját alkotás is. Korhatáros történet is megengedett, ebben az esetben kérjük, tüntessétek fel, szerintetek milyen minősítést érdemel (ebben beküldési szabályzatunk az irányadó)!

Cím: szabadon választható

Műfaj: szabadon választható, kivéve horror, thriller

Illusztrálás: szabadon választható játékkal

Terjedelmi korlát: nincs

Képek száma: legfeljebb 50

A képek lehetőleg legyenek minél jobb minőségűek, az oldalra 1400px szélességben fognak felkerülni. Az átméretezést elvégezzük rajtuk feltöltés előtt. Borítóképnek egy 1200x628px méretű képre van szükségünk, de ennek elkészítésében szívesen segítünk, ha nem érzed magad otthon a képszerkesztésben. Csak küldd el a kiválasztott képet, és a feliratot, amit szeretnél szerepeltetni rajta!

Beküldés:

Az elkészült alkotásokat Word dokumentumban küldhetitek el a [email protected] címre. A képeket mellékelhetitek csatolt fájlként vagy a szövegben a megfelelő helyre beillesztve.

A novellák a december folyamán fognak megjelenni, érkezési sorrendben, szentestével bezárólag.

Beküldési határidő: legkésőbb 2020. december 20. (vasárnap) éjfél


Téli/karácsonyi fotók:

Hogy kellően ráhangolódjunk az ünnepekre, szeretnénk, ha elhalmoznátok minket téli/karácsonyi témájú képekkel. A fotózáshoz tetszés szerint használhattok egyedi tartalmakat, szerkesztést, és bármelyik Sims szériával készíthetitek őket. Terveink szerint minden nap megosztanánk egyet közülük Facebookon, karácsony előtt pedig minden beérkezett kép megtekinthetővé válik egy galériában a közösségi oldalon és a Sims Addicts felületén is. Versenyt a karácsonyi fotók között sem szeretnénk hirdetni, véleményét azonban bárki könnyen kifejezheti hozzászólás vagy kedvelés formájában.

Beküldés:

Az elkészült képeket a [email protected] címre várjuk csatolt fájlként vagy tömörítve.

Beküldési határidő: legkésőbb 2020. december 20. (vasárnap) éjfél

Jó munkát kívánunk és szeretettel várjuk az alkotásokat!

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.