Kritika,  Tintavér Extra

Videós Tintavér kritika Gregtől

Csaknem egy hónappal ezelőtt elbúcsúztunk maratoni hosszúságú online történetünktől, de nagy örömünkre úgy tűnik, nem tűnt el nyomtalanul az internet bugyaraiban. Hűséges olvasónk, Greg Samsa készített egy részletes kritikát a történetről, amelyben az elemzésen kívül a kezdő íróknak is igyekszik hasznos szempontokkal szolgálni. A videó mentes a spoilerektől, tehát akkor is nyugodtan megnézheted, ha nem olvastad a Tintavért, és ezután terveznéd elkezdeni – amihez talán pont ez a kritika hozza majd meg a kedved.

Greg egyébként aktív tagja a Sims közösségnek, és a Művész simmereken kívül érdemes látogatást tenni többi csoportjában is, amelyekről itt olvashatsz listát, vagy akár csatlakozhatsz a Discord szerveren indult Simshez kapcsolódó szerepjáték klubhoz is. A fentiekben említett kritikába pedig itt pillanthattok bele:

Köszönjük szépen a véleményt és megtisztelő figyelmet, Greg!:)

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Gregoretta
5 évvel ezelőtt

Akkor itt is megköszönöm a megosztást, és nincs mit. De tényleg nincs mit, hiszen nem hogy nem jelentett terhet a Tintavér olvasása, követése és a kritika, hanem még élveztem is. Szóval, itt csak én lehetek hálás Nektek, amiért ilyen jó történetet írtatok. És, hogy megosztottatok. <3