Kritika

Szerelem: A világ romjain 1-5 epizód (ManyóÓ)

Őszintén szólva eléggé bajban vagyok ezzel a történettel. A témaválasztás nagyon jó, szemmel láthatóan sok embernek bejön, és sokan szeretik a tale-ed. Magam sem vagyok teljesen kivétel, de nekem azért be kell vallanom, hogy az előzőt messze jobbnak tartom.

8932925_orig-4653697

A másik a zombis baktérium mutációs, vegyi anyagos dolog, biológus felem valami magyarázatért kiállt, vagy pedig ha azért nem is, de valami olyan megoldásért, hogy Harley túl szőke ehhez. Mit jelent az, hogy az anyag legyengült? Az anyagnak a továbbiakban semmi köze nem volt az egészhez, csak a baktériumoknak, hiszen azok csak egyetlen nőben voltak megtalálhatóak az elején. (esetleg a létesítményben, de kísérletekre baktériumokból amúgy auxotróf mutánsokat használnak, amelyek nem életképesek csak, ha adott szerves anyagot készen megkapják, visszamutálódhatnak persze, de nem könnyen)

4449889_orig-5327944

A másik meg, hogy akkor most hogyan jutott egyáltalán ki a baktérium. Nem hiszem, hogy létezik olyan anyag egy élő szervezetben (legyen az bármennyire is extrém termofil), ami túlél egy robbanást. A nő meg nem juthatott ki, hiszen ő okozta a robbanást, nem hiszem, hogy időzített bombát barkácsolt volna.
Lehet, hogy én vagyok sötét, és nem értek valamit, de ez nekem roppant módon sántít.
Az előző héten éppen azért nem írtam, mert volt egy olyan gyanún, hogy nem is akarod annyira ezt a zombis dolgot kifejteni, és ez csak amolyan háttértörténet. Megválaszoltad, és igazam lett. Ezt igazából sajnáltam, mert főleg emiatt vártam annyira. Így viszont érthető kicsit, hogy elnagyoltad a háttértörténetet, de mégis érdekesebbé lehetett volna tenni.

8113482_orig-2317121

Egy másik dolog, ami már a kezdetektől zavar, hogy miért vannak a lányok mindig talpig sminkben és kiöltözve, amikor kint zombik csorgatják a nyálukat rájuk? Miért aerobikozik Victoria, amikor részekből lett összerakva, és csak “néhány napos”? Honnan szedtek ennyi ruhát?

Ez így együtt nagyon sok negatívum, de kijött belőlem. Említették a többiek is a hangulatgondot, én úgy gondolom, ezt fejtettem ki.

77054_orig-8997497

A képeket egyébként jónak tartom, Victoria új stílusa is bejön, és most már az fogalmazással nincs problémám. Sokkal jobban írsz E/1-ben.
És Victoriát továbbra is érdekesnek tartom, miatta megéri olvasni a történetet. Jó, hogy húzod elmondani, hogy ki ő, miért van, és hogyan.
/A kritika a My Sims Fórumon jelent meg./