Kritika

A sötétség angyala (NoAngelBrigi)

7406910_orig-5676900

Tetszik, hogy most bemutattad, hogyan szereznek vért, csak kár, hogy már korábban is több volt az utalás erre, ráadásul szinte úgy csinálták, mint ha csak besétáltak és kisétáltak volna. Persze, éjszaka nem nagy az élet, de egy nagyvárosban azért több ember szaladgál este is az utcán… Viszont az tetszett, hogy csak félig láthatatlanok, ügyes gondolat.

Bevallom, engem ez a grófnő nagyon idegesít. Ki fog derülni, miért ilyen morcos mindig? Most az verte ki a biztosítékot, hogy egy bérházban lakik, és kiakad, amiért emberek vannak a folyosón… miért nem költözött inkább barlangba?!

2010920_orig-5786283

Apró megjegyzés még, hogy nincs elfüggönyözve Lejla ablaka. Tudom, hogy nem ég el azonnal a napon, de ez így olyan hétköznapi számomra.

A fogalmazásról írnék még annyit, hogy az emberekkel való találkozás, és a szomjúság nehézsége jobban átjött volna, ha nem laza megjegyzésként beszélnek róla, hanem Lejla gondolatban bőven kifejti, ahogy megérezte a számára fura, mégis kellemes illatot pl. Egyébként a vérivással kapcsolatban is pozitívabb lenne számomra, ha nem csupán emberként gondolkodna. Nem választásból vagy törvényből élnek véren, hanem muszájból, mert az élteti őket, tehát valamilyen szinten úgy vonzza őket, mint minket a kaja. Ettől még furcsállhatja a gondolatot, de hiányzik az a változás, hogy kellemesen legyen szokatlan. Remélem érted, mire gondolok…

Mindezektől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy ki csengetett!