Kritika

A sötétség angyala 1×13 (Gábor3)

4549002_orig-1148464

Nekem már annyira nem jött be a rész. Számomra ez egy erős közepes volt. Az események önmagukban jó ötletnek bizonyultak, (felkészülés – rajtaütés – menekülés – szerelem) viszont a fogalmazás nagyon lehúzta. Maga a felkészülés a harcra is elég érdekesnek bizonyult, nem igazán csinálták azt, mint amire szerintem kellett volna. Az, ha most órákon át futógépen futnak vagy súlyt emelnek csak egy jó kis izomlázat eredményez. Az erősödéshez, lefogyáshoz képben kell lenni, hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnod, mennyit belőle, hogyan és persze milyen gyakran. Végül is itt nem a fogyás, erősödés volt a cél, de a szereplőid még is ezt mondták. Inkább a harci taktika, mozdulatok stb, amire szerencsére gyorsan rátértél, de itt kicsit csalódtam a vámpírokban. Komolyan Kata tud egyedül verekedni? Azért sok száz év alatt, akik még a háborúban is részt vettek már tudniuk kéne a cseleket, mozdulatokat és inkább Lejlát kellett volna tanítani. Szóval ez a rész ilyen “gyorsan összedobom átgondolás nélkül” jellegűre sikerült.

1922497_orig-5134646

Az ajtós résznél kicsit összezavarodtam, ugyanis nagyon tömören és gyorsan írtad le az eseményeket. Itt konkrétan vissza kellett olvasnom, mert egyik mondatban még ez, a következőben meg már az történik. A csatorna viszont nem tetszett külsőleg. Ahol a szereplőid voltak szerintem nem csatorna, talán inkább kazamata, de akkor meg a csatornafedős lejutás a baj. Mindegy. Maga a menekülési akadályok és megoldásaik egész jóra sikerültek, aranyos volt néhány dolog, de mint az egész észben annyira rohansz szövegileg, hogy rontja az élményt.

2373094_orig-7628223

Megjegyzem az, hogy nem tudták a hatalmas ugrásos erőt, megint csak azt bizonyítja, hogy a te vámpírjaid eléggé kultúra nélküliek. Szóval mintha nem lettek volna legendáik, történelmük, megfigyeléseik. Mielőtt rátérnék a végére a képekről is mondanák pár dolgot. Eddig szépek voltak, de most mintha ez megszűnt volna. A mini tornaterem még rendben van, de a “csatorna”. Ugye írtam, hogy ez inkább kazamata, de ha az, akkor annak is kellett volna beállítani. Illetve még a beállítások sem tetszettek. Séta – duma – állás stb, ezek voltak a képeken. Örültem volna pl olyan képnek, ahol menekülnek, és közbe mutatod, ahogy a vadászok üldözik őket.

1888944_orig-2173565

A vége pedig számomra érdekes volt. Júliát nagyon gyorsan sikerült leráznod. Úgy írtál róla mintha a srácnak nem is jelentett volna semmit a világon már régóta, sőt még abban az időben is csak épphogy érzett iránta valamit… Na mindegy. Végül pedig rátérnék pár érdekességre. Kicsit túl gyorsan ment az idő. Kb 3 max 4 órát lehettek a teremben, de már nappalodik, valamint megnyomott egy téglát? A fal köböl volt ott. Akkor miért nem téglás burkolatot raktál oda? Remélem a következő részed jobban sikerül. Ha pontoznom kéne, akkor 4/10-et adnék.
/A kritika a My Sims Fórumon jelent meg./