Kritika

A sötétség angyala 1×1 (Etti)

Régi életem

Ajánló: Bár még lehetett volna rajta mit csiszolni, elsőre felkeltette az érdeklődésemet, főleg azért, mert épp a napokban/hetekben beszéltünk arról, hogy jöhetne már egy újabb vámpíros tale.

7590106_orig-7382605

Cím: Ettől nem igazán dobtam hátast. Pedig szeretem az ilyen rejtélyes, szimbolikus címeket, de mivel számomra már kissé elcsépelt (túl sokszor hallottam/olvastam már ezt a kifejezést), nem nyerte el a tetszésem.

6539570_orig-5852419

Fogalmazás: Egyszerű, könnyed, nincs túlbonyolítva semmi, abszolút élvezhető olvasni. Ahol tudsz, ott igyekszel mindig egy-egy leíró résszel felhígítani a párbeszédeket, és ez jó, mert több mindent tudhatunk meg a szereplőkről, akik elsőre szimpatikusnak tűnnek. Kicsit azért még hiányom van, de így elsőre elégedetten dőltem hátra a székemben.

Illusztrálás: Néha vannak igazán jól elkapott pillanatok, de akad olyan fotó, amin lehetett volna még dolgozni. Nem mindig célszerű csak távoli képeket készíteni, szintén csak javasolni tudom, hogy bátrabban használd az egeret és a billentyűket, merj közelebb menni a simekhez, az eseményekhez.

4168408_orig-9934844

Cselekmény: Bevezetőnek szerintem jó volt. A vége egy picit már unalmasnak tűnt, de nem hagytam abba az olvasást. Jól felvázoltad az alap szituációt, bár ezt még lehetett volna kicsit bővíteni. A záró sorok kicsit laposra sikerültek, de attól még várom a következő részt. Annak ellenére, hogy nem ájultam el tőle teljesen, valami megfogott a történetedben, és kíváncsi vagyok, mit tudsz kezdeni az ötleteddel.

Megjegyzés: Majdnem elfeledkeztem róla. Nem tudom, miért érzem így, de engem a magyar nevekkel teli történetektől valahogy kiráz a hideg. Akaratlanul is átsuhant az arcomon egy mosoly, amikor olvastam Május Zsolt vagy Jani nevét. Ezek picit nevetségessé teszik számomra a történetet.

Így elsőre ezt a részt 7 pontra értékelném.

/A kritika a My Sims Fórumon jelent meg./