Kritika

La Media Naranja 1×09, 1×26 (Dettyke)

1×09:

Óóóóóóóó! Ezzel tudom leginkább kifejezni az érzelmeimet. És mindjárt ki is fejtem, hogy mire ez a nyolc darab Ó betű.
899224459-8562057

Kissé csalódott Ó, mert még mindig kerülgetik egymást a fiatalok és én nagyon szeretném már, hogy úgy igazából egymásra találjanak. Izgatott Ó, mert Flóra Bence mellé feküdt és felcsillant a szemem. Aztán sajnos szomorú Ó következett, mert bár mindketten akarták, újfent nem történt semmi közöttük. Viszont Bence még mindig kedves és aranyos és cuki, ezért kapott egy meghatódott Ó-t. Majd jött is az ijedt Ó, mert megérkeztünk a kórházhoz, és igazából én sem akartam bemenni. Meglepő Ó, mert kiderült, hogy Bence apja milyen kegyetlenül férfias pasas.
736357811-3293963

A következő Ó egy kicsit türelmetlenre sikeredett, mert nem szeretek várakozni, és nagyon érdekelt már, mi vár Flórára a függöny mögött. És aztán… aztán jött a döbbenettel teli, ugyanakkor kuncogós Ó, mert az én (szám szerint a második) mostohaanyámat is Anitának hívják (aki mellesleg csupán egy évvel idősebb nálam, és a hat éves kishúgom anyja. Abszurd, tudom. Köszi, fater! )
445838668-3195369

Szóval, ahogy a cím is sejtette, nem kis meglepetés érte Flórát. Engem mindig megviselt, ha apám új nővel jött össze, főleg, mikor legutóbb Anitával. Nálunk szerencsére azért jól alakultak a dolgok, az előző mostohaanyámmal ellentétben vele kölcsönösen kedveljük egymást (nyilván közrejátszik, hogy egy korosztály vagyunk, bár ő sokkal, de sokkal komolyabb, érettebb, mint én), és nem próbál eltaszítani minket apánktól, sőt, éppen ellenkezőleg. Kár, hogy apám annyira nem vevő ránk. Na, mindegy. Flórához csatlakozva most én is jól kiteregettem a szennyest. ^^ Kíváncsi vagyok, ő hogyan fog reagálni erre a nagy hírre. Főleg, ha kiderül, hogy az ikerkislányok a féltestvérei. (Azok vagy csak random látogatók? )

Nos, röviden, tömören, asszem, ennyi. Ja, nem! Még azt mindenképpen meg akartam jegyezni, hogy imádtam ezt a mondatrészt: „a forró víz gőzölgő felhőjébe burkolózva”. Olyan szép megfogalmazás, nagyon tetszik!


1×26:
Tökéletesen elégedett. Ezzel a két szóval tudom leginkább kifejezni, mit éreztem az olvasás befejezése után. Mondjon bárki bármit, szerintem mindenki erre vágyik, hogy így, mosolygósan bólintva tegyen vissza egy könyvet a polcra (vagy ebben az esetben kattintson az ablak sarkában az X-re).
447111045-6417743

Bíztam a happy endben és a szenvedélyes csókban, köszi, hogy nem okoztál csalódást! Flóra és Bence egész egyszerűen összetartoznak, történjék velük bármi. Ahogy Te is a barátoddal és én is az enyémmel. Furcsa (bár jobban belegondolva nem is), hogy az írók beleszövik a magánéletüket a történeteikbe. Nem ismerlek személyesen, de egy-egy jelenet annyira valósághűre sikeredett, hogy biztosra vettem, valamiféleképpen megtörtént Veled. És nagy valószínűséggel alig felét konstatáltam csak ezeknek a momentumoknak.
272578946-7349223

Nagyon szeretem az írásstílusod, annyira könnyed és lényegre törő, ugyanakkor mégis kellően részletes, ráadásul humoros. Tudom, hogy jelenleg nincs rá időd, de azért bízom benne, hogy idővel olvashatom még néhány alkotásod.

A képeid lélegzetelállítóak! Nem rajongok a Sims 3-ért, valamiért képtelen volt megnyerni magának a játék, de azt el kell ismernem, hogy kellő odafigyeléssel gyönyörű képeket lehet vele készíteni. Szerintem ezen a téren is kihoztad a maximumot mind magadból, mind pedig a játékból.

880791686-1690264

Végezetül még meg kell említenem a lezárást, mert nagyszerű keretet adott a történetnek. Nekem egyáltalán nem tűnt befejezetlennek, sőt. Így lett igazán tökéletes. Köszönöm ezt az élményt és fél narancsot mindenkinek!
/A kritika a My Sims Fórumán jelent meg./