Kritika

Kettős játszma 1×01 (Csajszyh, Greg Samsa)

Csajszyh:

9016980_orig-6530281
Nagyon tetszett az első része! Általában nekem az első rész az, mi eldönti azt, hogy tetszik-e, és tovább olvasom-e, vagy sem. Ez most bejött, igaz, hogy a buborékot és a kristályt mellőzni kéne, de nem olyan nagy cucc. Amit Klicsko mondott a szóismétlésről, az nekem fel sem tűnt, pedig én mindig az ilyenekre törekszem, hogy helyesírás, szóismétlés, hiszen nyelvtan-versenyekre jelentkezem, stb… De komolyan nem vettem észre. Jah, és igen, a helyiségek tényleg tök jól be lettek rendezve, néhány dolgot el is lestem, mivel én is sztorit csinálok, és általában az osztálytermeket nem tudom olyan jól berendezni. Szerintem nagyon ötletes, eltudom képzelni a folytatását is. És az nagyon nagy volt, amikor a szőke csajt mutatta, azt hittem, hogy ő mesél, mire kiderül, hogy a szemüveges az! Mielőtt még lelapoztam volna, azt hittem, hogy akkor a fekete hajú csaj lesz az, de nem! Ez jó volt, ez nekem bejött. A park is nagyon tetszett, főleg az, hogy a szökőkút köré minikerítés volt kerítve, szerintem ez tök jó ötlet volt. Zoey hálószobája is nagyon cool. Így tovább, várom a folytatást!

Greg Samsa
1404644235-4324843

Nagyon érdekes volt az első rész. Szépek a képek, én is csak annyit tudok mondani hibának, hogy látszott a kristály meg a gondolatbuborék. Zoey- t teljesen megértem, mert én is átéltem már, amit ő. A szöveg is nagyon tetszett. Egyetlen helyen volt szóismétlés (“Elhatározta, hogy bekerül a focicsapatba, ahol persze csak fiúk voltak. De persze a téma nem változott.”) Szerintem a második mondatból elhagyható az, hogy “De persze”.
Ezek pedig tényleg apró hibák, nem rontanak igazán a Tale minőségén.
Észrevettem, hogy a helyszíneket is szépen berendezted. Sokszor láttam már olyat, hogy sivár az osztályterem, vagy nem túl szép a szoba. Te viszont nagyon jól megoldottad, biztos beleadtad szíved-lelked.

Várom a következő részt!

/A kritika a My Sims Fórumon jelent meg./