Kritika

Kettős játszma 17-19, 23-25 epizód (Zsófi26)

17-19 rész

9742464_orig-7522903

Karácsonyfadísz: Először nem értettem, hogy Zoey miért nem volt őszinte Hannaval. Hiszen elvileg legjobb barátnők. Tudom, hogy ez azt jelenti, hogy támogatniuk kell egymást minden áron, de ez nem azt jelenti, hogy mindenre okosan bólogat az ember. Bár lehet, hogy Zoey azért csinálta, hogy ne rá haragudjon Hanna, hogy Logan mindig is egy bunkó lesz? Sokan nem viselik el a fájó tényeket. Én minden esetre örülök, hogy végül az őszinteség mellett döntött! Hanna reakciója annyira tipikus. A legtöbb lány, aki vakon szerelmes így viselkedne. Hujujuj. Ez a vita azért keményre sikeredett. Élethűre, de nagyon keményre. Csak ámultam.
A legtöbb részt úgy zárod le, hogy “De tévedtem” vagy “mégsem így lett, hanem”. És néha teljesen összezavarodok . Például ennél a résznél, hogy “És csak ekkor jössz rá, hogy belül mindvégig üres volt… Legalábbis én azt hittem.” Most akkor mégse? Vagy nem értem. De gondolom pontosan ez volt a célod. Váratlanul ért a heves szócsata, tetszett ez a rész is!

7716005_orig-1236671

Minden megváltozott: STATISZTÁK!!! Köszönöööm! Nagyon megörültem, mikor megláttam a statisztákat a suliban.
Ez a “nem lehettem én a gyenge, aki megalázkodik” sajnos túlságosan is ismerős. Én is ilyen vagyok. Mintha az gyengeség lenne, hogy az ember meg akarja beszélni a dolgokat és nem durcázni.
Hoppácska! Maddox megjelent :O. Hát én nem számítottam rá. Hannára igen, de rá nem. Nagyon rendes, hogy félti Zoey-t, ebből is látszik, hogy még érez irántí valamit.
:OOO Neeee… Csak ezt ne… Besétált Logan csapdájába? :O Nem hiszem. Remélem, hogy nem történt semmi, mert akkor iszonyat nagyot csalódnék Zoeyban… Jó rész volt nagyon, fordulatos és izgi .

1250772_orig-5265902

Anyai bizalom: Hmmm. Elég nagy dologgal kell lelkileg megbirkóznia Zoeynak, ha tényleg megtörtént a dolog Logannel. Jól leírtad az őrlődését.
Nagyon tetszik a házuk előszobája, ezt gondoltam megjegyzem.
Az anyai bölcsesség… Szerintem minden kamasz átmegy azon a korszakon, hogy a szüleink hülyeségeket beszélnek és nem értenek meg minket. Hozzáteszem, hogy ez akár néhány ember esetében lehet is így. De mikor idősebbek leszünk, NÉHA rájövünk, hogy hallgatni kellett volna az idősebbre. Ha az ember őszinte a szüleivel, akkor már nem rajta múlik a dolog. Nekem sokszor hiányzott, hogy mindent elmondhassak legalább az anyukámnak, de ő annyira nem volt vevő rá. Az volt a szerencsém, hogy nagyon hamar találkoztam a jelenleg is barátommal és vele mindent meg tudunk beszélni. Így nem kallódtam el. De valakinek nincs szerencséje.
Ismét megleptél azzal, hogy Maddox megjelent, de azzal is, hogy Hanna kereste a barátnőjét. Vajon azért, mert tényleg beszélni akart vele, vagy csak bemártani akarta? Szerintem inkább előbbi. Remélem. Nagyon tetszett ez a rész is, látom, hogy haladunk, nem érzem, hogy nem érdekelne a cselekmény. Izgalmas és mindig van miért megnyitni a következő részt. Nagyon tetszik!!!

23-25 rész

544893586-8292877

23 – Új barátok: Valahogy számítottam rá, hogy Zoey belecsöppen ebbe a felszínes, csak népszerűségen alapuló bandába. Már igazából az elején gondoltam valami ilyenre, de akkor még nem úgy, hogy ezt ennyire sekélyesen fogja tenni és hogy ezt te magad is így fogod megítélni a szavaival. Hatalmas pirospont, hogy ennyire negatívan állítottad be ezt a változást Zoey életében. Nem azt akarod, hogy szeressék a főszereplődet, hanem magát a történetet. Ez nagyon ritka, de nagyon jó taktika is. Az meg, hogy Logan szívét Josie törte össze… meglepő! Jó rész volt, élveztem az olvasását!

991190160-4301185

24 – Pengeélen táncolva: Az a momentum, amikor Logan és Dawn magasról tojtak rá, hogy Zoey menne és talán bajban van, tökéletesen példázta az ilyen barátságokat. Szerintem egyébként mindenkinek van az életének egy olyan pontja, ahol bele esik egy hasonló barátságba, csak hogy a saját bőrén tapasztalja meg. Az egyetemisták… először kicsit megrémültem, hogy vajon te így látod az egyetemistákat? Ilyen öregek? Aztán rájöttem, hogy még a fiatal felnőtt opció sem tükrözi rendesen a simsben a tini és felnőtt közti szakaszt külsőben. Maddox meg hát egy lovag, én szeretem a lovagokat. Bár picit már-már idiótának is tartom (bocsánat), hogy mindezek után is szereti Zoeyt, mert én tuti már kiábrándultam volna belőle. Izgalmas rész volt! Tetszettek a képek is nagyon!

853836601-3899531

25 – Itt a vége…: Egyébként a cím utáni képsoroknál picit féltem, hogy Maddoxnak lesz itt vége, bár az biztos, hogy jól megreformálná Maya/Zoeyt, hogy Maddoxnak miatta lesz komoly baja… bár… nem is tudom. Kicsit meglepett, hogy Zoey nem akart vele menni. Úgy értem miatta vállalta, hogy kábé agyonverjék. Jó, érthető, hogy a lelki dolgain agyalt, de én ha zokogva is, de vele mentem volna. De ez én vagyok. Hanna pedig… jogosan van felháborodva és talán én sem tudnék megbocsátani már ennyi mindent. Azért kíváncsi vagyok, hogy ennek tényleg itt-e a vége. Tetszenek a részeid és tényleg kifejezetten sajnálom, hogy nemsokára vége! :((
/A kritika a My Sims Fórumán jelent meg./