Kritika

Hétköznapi történet 1×06-07. epizód (Dettyke)

3651439_orig-6649490

Hétköznapi történet értékelése 2in1, mert az utóbbi időben vagy nagyon elfoglaltak voltunk, vagy amikor lett volna rá időnk, akkor nagyon lusták bepötyögni pár értelmes mondatot.
Hát marhára nem jöttek be a tippjeim, és ennek most rendkívül örülök. Nem semmi figura a jó öreg Archie bácsi! Ravasz színészi játéka hatott a fiára rendesen. Kíváncsi leszek, hogy alakul a kapcsolatuk a későbbiek során.
5997914_orig-7639878

Ami pedig az Annie-szálat illeti, nos, azt hiszem, Mr. Callahan az én szívemet is megdobogtatta. Elképesztően vonzóra sikerült megalkotnod, jó pár percig legeltettem rajta a szememet. És ha már a szemeket említem, csak azt sajnálom kicsit, hogy az ő írisze nem kék. (Micsoda igények, igaz? )
Hú, ez a Camille nőszemély baromira nem szimpi, és van egy olyan érzésem, hogy egy igazi kavarógép. Biztos vagyok benne, hogy fel fog még bukkanni.
Party time! A fiúk jelmezén behaltam! Haláliak! Főleg Nathan! Imádom a párbeszédeiket, mindig megmosolyogtatnak. Riley festményei pedig nagyon klasszak, tehetséges a srác, és egyre jobban kedvelem. Alig várom a következő részt, hogy megtudjam végre, kibe botlott bele Suzy és hogy alakul a fiatalok számára az est további része.
/A kritika a My Sims Fórumon jelent meg./