Kritika

Egy angyal bakancsban (Gábor3)

450108901-8745618

Egy angyal bakancsban: – vagy Egy bakancs angyalban   
Úgy gondoltam ideje írnom erről a taleről egy értékelést. A negatívumoknál eléggé a lényegre fogok térni, szóval ott nem lesznek körítések.Negatívumok:
A “Különös nyár II” részben találtam az első negatívumot, ami nem iba inkább csak furcsaság. Ha az ember nyaralni megy akkor azért utána szokott nézni minden apró dolognak, de Teresa azt se tudta hova kell pontosan a kocsit vinni. Ennek utána nézhetett volna alaposabban, vagy jobb kifogást találni az utazás elmaradására. A második negatívum az, hogy nem tudom miért kelett Nia barátjainak kiesnie a képből. Nickivel összeveszett ez rendben, de például mi történt Amyékkel? Ők miért tüntek el?
Különös, de én ennyi említésre való hibát találtam ebben a taleban.

768830647-6530654

Pozitívumok:
A történet nagyon jó. A karakterek jól megvannak csinálva külsőleg, belsőleg. A helyszínek nagyon szépek. A cím és a rész címek is nagyszerűek. A fogalmazás is nagyszerű. Végülis minden dolog ami nem negatívum az pozitívum.

Egyéb:

Az elején a képek nem voltak a legszebbek, de minél tovább ment a sztori annál szebb és szebb képek születtek. Az “új otthon” résztől kifogástalanok a képek.Összességében nagyon tetszett a taled. És bátran kijelentem, hogy nekem ez a kedvenc talem a MySimen. Ami azt jelenti, hogy az MMAT és a TT fölé emelkedett, ami nem kis dolog.   Remélem a fantasy taled még jobbra fog sikerűlni, és akkor már szinte tökéletes lesz.   (mert ugye semmi sem tökéletes)

/A kritika a My Sims Fórumán jelent meg./