Közlemény

Youtuberek! Szemmel tartunk titeket!

No, nem kell megijedni, ugyanis nem rossz szándékkal tesszük. A mai napon indítjuk útjára youtuber gyűjtőoldalunkat – egyelőre tesztüzemben -, ami azzal a céllal jött létre, hogy a lelkes simmerek egy felületen lapozhassák végig a kezdőbb és profi Sims videósok csatornáit. A gyűjtőn könnyedén követhető lesz, melyik youtuber jelentkezett épp új videóval, és bízunk benne, némiképp támogatni is tudjuk így az alkotókat.

Egyelőre csak azok szerepelnek a listában, akikbe már belebotlottunk Youtube-on és Facebookon nézelődve, de várjuk a további ajánlásokat a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül. (Vagy ahogyan számotokra a legkönnyebb.) Azt szeretnénk, ha ezen a lapon az aktív, magyar csatornák szerepelnének, amelyeken azért megtalálható már néhány (Sims) videó is, más feltétele azonban nincs a felkerülésnek. Saját csatornádat is ajánlhatod, hiszen ez afféle reklámfelület is lenne számotokra.

Mivel a gyűjtőoldalon sok videó található, betöltése több időt vehet igénybe, mint más oldalainké, ezt vegyétek figyelembe böngészés közben. Ha hibát tapasztalnátok, vagy javaslatotok lenne, keressetek minket bizalommal!

Meglesem a youtuber gyűjtőt!

(Sajnos a felület érzékeny a túlterhelésre, és időnként nem elérhető. Elnézéseteket kérjük, reméljük, tudunk vele kezdeni valamit.)

 

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.