Közlemény

Wanted – Tesztelőket keresünk!

Szabadidődben alig várod, hogy a Sims indítógombjára nyomhass? Nem látod az eget a feletted lebegő plumbobtól, és különös kapcsolat fűz a gyümölcskenyérhez? Néha arra riadsz fel, mintha egy Vlad nevű ürge állna az ágyad felett? A játékszenvedély nálunk nem hátrány, hanem előny! Légy a tesztelő csapatunk tagja, hogy a közösség rajtad keresztül ismerje meg az új kiegészítőket, modokat, kihívásokat!

Milyen elköteleződéssel járna számodra ez a szerep? Tulajdonképpen csak játszanod kell, hogy aztán írásban beszámolj tapasztalataidról az oldalon. A saját időbeosztásodban, saját kedved szerint tesztelsz, és bár a témákat mi adjuk, nem kell olyasmiben részt venned, amiben nem szeretnél. Ha akadnak olyan modok, kihívások, amelyekről szívesen írnál, természetesen a saját ötleteidet is megvalósíthatod!

Mire van szükséged ahhoz, hogy tesztelő lehess? Bármelyik Sims játékra, feltelepítve a gépeden. Kellő mennyiségű lelkesedésre, hogy aprólékosan be tudj számolni kalandjaidról a játékban. Egy csipetnyi fogalmazási készségre, hogy mondandódat kerek, egész mondatokban tudd a közösség elé tárni;)

Természetesen van lehetőséged próbára tenni magad, mielőtt végérvényesen rábólintanál, ez a neked való szerep. Az első két hónap alatt több választható témát fogunk kiküldeni minden szériához, modokat, kihívásokat, illetve ha új kiegészítő jelenik meg, ennek kipróbálását is rátok bíznánk. Ha ezidő alatt nem találsz köztük olyat, ami érdekelne, vagy kiderül, nincs időd ezzel foglalkozni, nem kell emiatt szabadkoznod, automatikusan lekerülsz a listáról.

Ha úgy döntöttél, élni szeretnél ezzel a (talán) soha vissza nem térő, fantasztikus lehetőséggel, nincs más dolgod, mint a lenti linkre kattintva elküldd nekünk jelentkezésed, a többit pedig bízd ránk!:)

JELENTKEZEM!