Közlemény

Viszlát Halloween, helló Hálaadás!

Borzongató hónapot hagytunk magunk mögött, hiszen a Halloween aktualitása miatt igyekeztünk a szokásosnál több természetfeletti tartalmat csempészni posztjaink közé. Észrevettétek?:) Nem ez az egyetlen változás, amit a múlt hónapban eszközöltünk: a sasszeműeknek feltűnhetett, hogy teret kezdtek hódítanak a korábbi szériák is felületünkön. Bár az érdekességek között eddig is gyakran merült fel a Sims 1, Sims 2 és Sims 3 neve, a tippek, útmutatók korábban háttérbe szorultak a friss széria miatt.

A tematikus hónap egy kicsit minket is motivált, hogy változatosabb cikkeket írjunk, így úgy döntöttünk, a november is kap egy speciális témát: a választásunk a Hálaadásra esett. A hozzá kapcsolódó szokások és hagyományok remek lehetőséget biztosítanak számunkra egy sor hasznos/érdekes poszt elkészítésére. Ennek apropóján egy körkérdést is intéznénk hozzátok:

“Bár Magyarországon nem ünnepeljük a Hálaadást, simmerként gyakran találkozunk a játékban olyan ünnepekkel, amelyek ezt veszik alapul. Ezúttal arra kérünk benneteket, hogy gondoljátok át, hogy mi az, amiért TI hálásak vagytok a Sims játékoknak! Szeretnénk összefűzni egy cikké a gondolataitokat ebben a hónapban, hogy egy kicsit mindannyian feltöltődhessünk egymás szép emlékeit és sztorijait olvasva. Ha szeretnél hozzájárulni a munkánkhoz, kérünk, kommentben írd meg nekünk, miért vagy hálás a Simsnek! Ne felejtsd el odaírni azt sem, milyen néven szerepeltethetjük a szavaidat a cikkünkben!”

Mielőtt buzgó gépelésbe kezdenétek, hogy válaszoljatok a felhívásra, ne feledjétek, aktuális kérdőívünk már csak ma éjfélig fogad válaszokat! Szép számmal töltöttétek ki eddig, de még mindig akad hely újabb vélemények számára! A válaszok hatással lesznek további munkánkra, amiről a zárást követő héten ti is tájékoztatást kaptok egy hosszabb közleményben.

Addig is jó simsezést mindenkinek!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Gregoretta
3 évvel ezelőtt

Miért vagyok hálás a The Sims játékoknak? A sok jó élmény, szórakozás miatt. A The Sims 2 volt az én gyerekkorom, az a játék, mellyel a legtöbbet játszottam. Azért, mert e játékok létezése miatt hozták létre annak idején a My Sims oldalt, ami hírek és tippek magyar nyelvű összefoglalója volt. Annak az oldalnak a közösségteremtő erejéért, melynek hála, hogy még a bezárása után is együtt maradt egy írótársaság, akik létrehozták a Sims Talest, ami a Sims Addicts elődje volt. Tehát, végeredményben azt is köszönhetem a Simsnek, hogy most itt lehetek. Végül, de nem utolsósorban pedig azért, mert a játékok egyben… Tovább »