Közlemény

Vigyázz, kész… elstartolt a Halloween hónap!

Idén a napok, hetek úgy vágtáztak el mellettünk, mintha nem lett volna igazán tavasz, nyár, most pedig már az októberi eső mossa arcunk. Kicsit megállt az élet, és az új kihívások is inkább csak a megváltozott mindennapjainkra koncentrálódnak. Itt az ideje, hogy lerázzuk az őszi depressziót, és előhúzzunk egy kis vidámságot a fiókból!

Emlékeztek még korábbi tematikus heteinkre, amikor pl. a Harry Potterhez (1, 2, 3, 4) vagy Trónok harcához kapcsolódó tartalmakat és játékokat készítettünk nektek? Látogatók és szerkesztők körében is népszerű volt ez az időszak, a régi oldalunkon felmerülő problémák azonban idő előtt véget vetettek a kezdeményezésnek. Legutóbbi szerkesztőségi gyűlésünkön elmerengtünk kicsit a régi szép időkön, és úgy döntöttünk, megtámogatjuk alkotókedvünket egy színes témával, hogy új energialökettel töltse fel szendergő kreativitásunkat.

Október a Halloween hava, ami ugyan nem kifejezetten hungarikum, mégis egyre népszerűbb nálunk is, talán mert az ősz derekán igazán ránk fér némi vidámság és szórakozás. Az angolszász ünnep ősi kelta hagyományokban gyökerezik, a színes maskarák pedig az október 31-én visszatérő szellemek megtévesztésére szolgáltak, ma azonban már senki sem félelemmel gondol erre a napra. Bár jelmezes buliba nem hívhatunk titeket, mégis megpróbáljuk megteremteni a hangulatot oldalunkon azzal, hogy októberben a Halloweenhez és természetfelettihez kapcsolódó tartalmakkal jelentkezünk. Nem ígérjük, hogy minden nap friss poszttal szolgálunk, de megtesszük, ami tőlünk telik!

Természetesen örömmel vesszük, ha ti is csatlakoztok a mulatsághoz! Ha a téma megihletett, szeretettel várunk novellákat, képeket vagy más tartalmakat a [email protected] címre, amelyeket aztán megosztunk olvasóinkkal az oldalon vagy Facebook felületünkön. Borzongjunk és vigadjunk együtt októberben!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ruby
3 évvel ezelőtt

Juhúúú!
Én tök sokáig ellenálltam ennek a Halloween-dolognak, de az utóbbi időben egyre inkább azt látom benne, hogy egy tök jó poén. 🙂
Ti hogy vagytok ezzel?
Idén mi a kollégákkal díszítünk. 😉