Közlemény

Tiny Living Stuff Stream + Kérdőív

Hamarosan indul a stream, amit ITT tudtok megtekinteni.

Elkészült ezen kívül a rövid kérdőívünk is, amelynek segítségével arra keressük a választ, hogy ti hogyan képzelitek el a streamjeinket. Milyen időközönként, milyen témában, hogyan lenne igényetek a streamünkre? Kérünk benneteket, osszátok meg velünk a gondolataitokat, és válaszoljatok a kérdéseinkre, amelyeket ITT találhattok.

Ahogyan azt már megszokhattátok, ha új kiegészítő jelenik meg, mi egy stream keretei közt várunk benneteket egy kis közös próbálgatásra. Ez a Tiny Living Stuff esetében sem lesz másként, ugyanis 2020.01.24. (péntek) 19:00-kor indul az év első Sims Addicts streamje. A karácsonykor már megismert nyolc simünk visszatér, hogy ezúttal egy apró lakásba préseljék be magukat – azonban ez még nem minden! Tim jó szokásához híven ezúttal is készült valamivel, amivel megnehezíti majd mindannyiunk dolgát.

Tartsatok velünk ti is!

Ne maradj le semmiről!
Kérj értesítést minden friss cikkünkről, vagy állítsd be, milyen típusú tartalmakról küldjünk hírt neked! A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Főállású történetíró és profi fordító, mellékesen szárnybontogató youtuber. A Sims szériákon átívelő rejtélyek szakértője. Lelkes játéktesztelő, tudósító, lektor és Sims 4 játékos.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments