Közlemény

Tiny Living Stuff Stream + Kérdőív

Hamarosan indul a stream, amit ITT tudtok megtekinteni.

Elkészült ezen kívül a rövid kérdőívünk is, amelynek segítségével arra keressük a választ, hogy ti hogyan képzelitek el a streamjeinket. Milyen időközönként, milyen témában, hogyan lenne igényetek a streamünkre? Kérünk benneteket, osszátok meg velünk a gondolataitokat, és válaszoljatok a kérdéseinkre, amelyeket ITT találhattok.

Ahogyan azt már megszokhattátok, ha új kiegészítő jelenik meg, mi egy stream keretei közt várunk benneteket egy kis közös próbálgatásra. Ez a Tiny Living Stuff esetében sem lesz másként, ugyanis 2020.01.24. (péntek) 19:00-kor indul az év első Sims Addicts streamje. A karácsonykor már megismert nyolc simünk visszatér, hogy ezúttal egy apró lakásba préseljék be magukat – azonban ez még nem minden! Tim jó szokásához híven ezúttal is készült valamivel, amivel megnehezíti majd mindannyiunk dolgát.

Tartsatok velünk ti is!

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Főállású történetíró és profi fordító, mellékesen szárnybontogató youtuber. A Sims szériákon átívelő rejtélyek szakértője. Lelkes játéktesztelő, tudósító, lektor és Sims 4 játékos.