Közlemény

Szerkesztőfelvétel – Újratöltve!

Érdekel a Sims? Kipróbálnád, milyen egy szuper Sims oldalt szerkeszteni? Akkor mindenképpen töltsd ki a lenti jelentkezési lapot! Ha ennél picit több információra van szükséged a döntéshez, akkor pedig olvasd el előtte a lentieket, és csak utána jelentkezz;)

Folyamatosan keressük új szerkesztőtársainkat, ennek érdekében pedig lazítottunk kicsit korábbi kiírásunkon, hogy mindenki próbára merje tenni magát, aki érez motivációt a szerkesztéshez. Sajnos ettől függetlenül a feladat ugyanúgy megkövetel bizonyos készségeket, úgyhogy leginkább azok számára lehet ez jó hír, akik időhiány miatt nem mertek belevágni, vagy nem érzik magukat túlzottan játékos beállítottságúnak.

 

Az ideális szerkesztő…

…szereti és ismeri a Sims játékot annyira, hogy örömmel áldozza szabadidejét az oldalra, tovább ismeri a játékban előforduló kifejezések értelmét.

…jó angolos! Nem kell angol nyelven írnod, de 95%-ban angol nyelvű forrásokat fogsz bújni, és pontosan kell értelmezned az írottakat/hallottakat. Nem árt az sem, ha magyarul jól ki tudod fejezni gondolataidat.

…életkora inkább több, mint kevesebb. Nem szeretnénk korhatárhoz kötni a jelentkezést, de a szerkesztéshez is kell egy bizonyos tudás és hozzáállás, önmagában a lelkesedés nem elég. A jelenlegi tagok mind 20-on túliak, és mindenki, aki hosszabb távon megbirkózott a feladattal, az idősebb korosztályból került ki.

…maximalista. Ha egy témát kiválasztasz, és cikket írsz róla, jó, ha arra törekszel, hogy lefedd az egészet, és minden információt megtudjon belőle az olvasó.

 

Mennyi időt vesz igénybe a szerkesztés? Ez csak rajtad múlik. Mi arra törekszünk, hetente készítsünk friss tartalmat, de ha te nem vagy benne biztos, hogy ez menne neked, akkor is próbára teheted magad közöttünk. A fő cél az, hogy igényes és hasznos posztok kerüljenek az oldalra – ha a te tolladból havonta csak egyszer-kétszer, akkor sem dőlünk a kardunkba. Amit nem szeretnénk, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen, mert mondjuk elfoglalt vagy, és nem akarsz elmaradni a „normától”. A hullámzó szabadidő nem gond, ha az nem azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs időd írni, csak a kedved és lelkesedésed lenne meg hozzá.

 

Milyen feladatokból veheted ki a részed?

Tippírás – Ez a legtöbb energiát igénylő poszttípusunk. Jó angol szövegértés szükséges hozzá, és egy olyan számítógép, amivel lehetőleg megfelelő képeket tudsz készíteni a tippedhez. Egy kis játékos tapasztalat sem árt hozzá, de nem kell profinak lenned.

Cikkírás – Írj érdekes posztokat bármilyen Sims-hez kapcsolódó témában! Az ilyen cikkekhez nem szükséges fotózni (attól függ, miről írsz), de mivel a játék anyanyelve angol, általában külföldi oldalakon hevernek a legjobb témák.

Kihívások fordítása – Némi játékos tapasztalat nem árt, hogy helyesen fordítsd a kihívásokban található Sims „szakkifejezéseket”, egyébént pedig csak angol nyelvismeret szükséges hozzá.

Játéktesztek – Ha a legjobban magáról a játékról tudsz írni, bármely széria kiegészítőiről várjuk az informatív játékteszteket! Nem lényeges, mennyire vagy tapasztalt játékos, itt csak a véleményed számít!

Modajánlók – Kutass te is a legszuperebb modok után, és mutasd be őket az olvasóknak! Írj hozzájuk telepítési és használati útmutatót is, ha szükséges, plusz néhány kedvcsináló kép sem árthat.:)

Egyedi tartalmak gyűjtése –  Ha elkötelezett egyedi tartalom felhasználó vagy, biztosan nagyszerű gyűjteményeket tudsz összeállítani egy-egy témában, bármelyik szériához.

Egyedi tartalmak készítése – Nem csak használod, de készíted is az egyedi tartalmakat? Tudásod ritka kincs nálunk! Megoszthatod az egyedi tartalom készítésének csínját-bínját az olvasókkal, vagy elérhetővé teheted alkotásaidat az oldalon is, ha megosztanád őket másokkal.

Barkács – Szeretsz építeni, és szívesen adnál tippeket azoknak is, akik csak szeretnének? Mutasd meg írásos útmutatókkal vagy speed builddel!

Írás tippek – Mint tale oldal, örömmel fogadunk az írókat segítő írásokat is, ha otthonosan mozogsz a témában.

Interjú – Az interjúztatáshoz szükséges némi kommunikációs készség, és átfogó érdeklődés a Sims társadalom iránt. Ha ez benned megvan, sok-sok izgalmas interjúalany vár rád, akiket érdemes lenne megismertetni az olvasókkal!

Ha ezek után úgy érzed, belevágnál, kitörő örömmel várjuk jelentkezésedet, ami után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. Nem számítunk túljelentkezésre, így a pályázatnak nincs határideje, ameddig rá nem találunk a megfelelő személy(ek)re. Te vajon közéjük fogsz tartozni?:)

 

Jelentkezem!