Közlemény

Szerkesztőfelvétel 2018

Új szerkesztőtársunkat keressük, aki szívesen lenne egy lelkes alkotógárda tagja, sok szabadidővel rendelkezik, és igazi játékos-szív dobog a mellkasában. Elsősorban azt szeretnénk, hogy a jelölt kiegészítsen minket abban, amiben ránk fér az erősítés, ezért olyan személyt keresünk, aki játéktippekre és esetleg egyedi tartalmakkal kapcsolatos posztokra szeretne specializálódni. Sajnos kevesen tudják, mit vállalnak, mikor benyújtják hozzánk jelentkezésüket, így kérjük olvasd el figyelmesen a lentieket.

Fontos, hogy ismerd nagyon jól az angol nyelvet (szövegértés szempontjából), mert a legfontosabb forrásaink angolul íródnak. A félrefordítások és késedelmek kiküszöbölése érdekében ez kulcsfontosságú. Ha egyébként is elboldogulsz az angol nyelvű oldalakkal, akkor ez valószínűleg nem lesz kihívás számodra. Persze jó, ha ismersz más nyelvet is, de nem elvárás.

Legyen játékos tapasztalatod a Sims 4 és/vagy Sims 3 játékkal. Ha nem tudod, mi hogyan működik a játékban, nehéz lesz összefésülni az angol nyelvű forrásokkal. Játékos múltad azért is fontos, hogy minél több saját tapasztalatot, tippet meg tudj osztani az olvasókkal.

Legyen biztosan heti pár órád, amit az oldalra tudsz fordítani. Ha úgy gondolod, majd bepréseled valahogy az idődbe, de már most is hat különböző hobbiért dobog a szíved, a munka és tanulás a fejedre nőtt, és az otthonülés sem jellemző rád, idővel biztosan lesznek fennakadások. Mi azt szeretnénk, ha fixen számíthatnánk a heti munkádra. Mindenki életében vannak időszakok, amikor szabadságolhatja magát, de ez inkább legyen rendkívüli helyzet, mint általános.

Legyen valós Facebook elérhetőséged. Az oldal ügyeit az erre létrehozott Facebook csoportban beszéljük meg, és mindig online vagyunk néhányan. Ha problémád, kérdésed akad, itt érhetsz el minket leggyorsabban. A tervezgetés és ötletelés is itt történik, amiből biztosan nem akarnál te sem kimaradni.:)

Nem baj, ha a helyesírásod, fogalmazásod nem tökéletes. Szívesen lektorálunk, ha szükségesnek érzed, ez ne tartson vissza a jelentkezéstől.

Ne jelentsen gondot a jó minőségű képek készítése. Ehhez az szükséges, hogy legmagasabb beállításokkal is fusson a gépeden a játék, lehetőleg használj kamera modokat, és ügyelj arra is, hogy maga a fotó szép legyen – a szögre, fényviszonyokra, elrendezésre. Ha egyébként is szeretsz szép képeket lőni Sims-ben, nyert ügyed van!:) Ha tapasztalatlan vagy, adunk tippeket, de sajnos a géped erősségén nem tudunk változtatni.

Opcionális – Szeress egyedi tartalmakkal bíbelődni. Ez ugyan nem kötelező, de ha szakértőnek érzed magad az egyedi tartalmak használatában, esetleg készítésében, gyűjtemények, modajánlók, barkácstippek, egyedi tartalmas tippek írására is adhatod a fejed, vagy készíthetsz letöltéseket az oldalra.

Ne tartson vissza, ha félsz az önálló munkától. Borzalmasan hosszú lista áll rendelkezésünkre azokról a témákról és altémákról, amiről tippet kellene írnunk. Így nem kell saját ötleten törnöd a fejed, szabadon választhatsz közülük, vagy akár mi is segítünk választani, ha kéred. Egyébként saját szájízed szerint kivitelezheted a cikkedet, és természetesen saját témákkal is előállhatsz, ha szeretnél.

Ne aggódj amiatt, ha szerinted túl sok a gyertya a tortádon. A Sims korosztálytól függetlenül népszerű, de talán nem véletlen, hogy hosszú távon csak felnőttek tudták ellátni ezt a feladatot. Nem fogsz kilógni a csapatból, ha hátad mögött hagytad már tinédzser éveidet. Ugyanígy a fiatalabbakat sem életkor alapján ítéljük meg, hanem alkalmasságuk szerint.

Mint a fentiekből látszik, szerkesztőnek lenni nem mindenki számára ideális választás. Leginkább azoknak lehetőség, akik életében már fontos szerepet játszik a Sims, és úgy érzik, magasabb szintre emelnék hobbijukat azzal, ha csatlakoznának hozzánk, vagy azok számára, akik olyan elfoglaltságot keresnek, amivel építik önmagukat is, gyakorolhatják az angolt, a csapatmunkát, egy weboldal szerkesztését.

Nem szeretnénk hazudni – akit letör a visszacsatolás hiánya, nem sokáig leli örömét a szerkesztésben. Látogatóink inkább megbújnak a statisztikában, így kell, hogy élvezd, amit csinálsz, és az alkotás öröméért vegyél részt benne. Félreértések elkerülése végett: fizetés sem jár.:) Attól azonban, hogy tetteinket nem éneklik meg, még igenis szuper dolog szerkesztőnek lenni, őrizni sok év Sims játékosainak munkáit, és új ötleteinkkel gazdagítani a gyűjteményt. Sokan fognak számítani a munkádra, így ha szeretsz másoknak segíteni, közöttünk a helyed.

Ami fontos még, a Sims Addicts nem blog, inkább információs oldal. Rendszeresen végzünk felméréseket arról, mi érdekli az olvasókat, és megpróbáljuk mindig ezeket előnyben részesíteni. Természetesen írhatsz másról is, de a prioritás mindig a legtöbbek számára hasznos poszt felé hajlik.

Ha ezek után úgy érzed, belevágnál, kitörő örömmel várjuk jelentkezésedet, ami után egyből felvesszük veled a kapcsolatot. Kezdetnek néhány téma közül választhatsz egy számodra szimpatikusnak tűnőt, és meglátjuk, mire mész a feladattal.:)

Mivel nem számítunk túljelentkezésre, a pályázatnak nincs határideje, ameddig rá nem találunk a megfelelő személy(ek)re. Szurkoljatok, hogy ez a nap hamar elérkezzen!;)

 

Jelentkezési lap

3 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
LightAqua
6 évvel ezelőtt

Nem türelmetlenségből, de mennyi a reakció idő? Mikor számíthatok bármiféle visszajelzésre?

LightAqua
6 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Sims Addicts

Oké