Közlemény

Nyereményjáték és hírözön

Biztosan sokan várjátok már, hogy a lényegre térve kihirdessük a születésnapi nyereményjáték nyerteseit, de megragadva a figyelmet, szeretnénk előtte pár fontos hírt megosztani veletek. Egy örömhírrel kezdenénk – idén az EA szuper ajándékkal kedveskedett nekünk születésnapunk alkalmából, hiszen 24-én bejelentették a Sims 4 Seasons érkezését! Köszönjük szépen, EA!:) Alig várjuk, hogy június 22-én a kezünkbe kaparinthassuk, addig is azonban térjünk vissza a rideg valóságba további híreinkhez.

Többször találkozhattatok már szerkesztőkereső posztunkkal, ami továbbra is aktuális, mi több, egyre aktuálisabb egy szomorú esemény miatt. Bellatrixy sajnos idő hiányában jó ideje nem tudta ellátni szerkesztői teendőit, így pár héttel ezelőtt lemondott a posztjáról. Az oldalt négyen visszük tovább, bár akadnak lehetséges jelöltek a jövőbeli közös munkára – róluk majd akkor ejtünk szót, ha biztos hírekkel szolgálhatunk. Mivel az elmúlt hónapok során fokozottan tudatosult bennünk, hogy a „teljes állású” szerkesztőség kevesek számára megoldható, próbálunk a projekt alapú munka felé nyitni. Két újabb lehetőséget hirdetünk meg azok számára, akik kedvet éreznek hozzá:

Modtesztelő – Ha szeretsz játszani, és kipróbálni új dolgokat a Simsben, jelentkezz modtesztelőnek! 5 szabadon választott vagy általunk ajánlott modott kell tesztelned 2 hónap alatt, olyan időbeosztással, ahogy neked jólesik. A modokról aztán lapjainkon számolhatsz be a közösségnek, így jó, ha szeretsz írni, és szuper képeket lőni a játékban. Ha végeztél az első 5 moddal, és kedvet érzel a további teszteléshez, egyből elkötelezheted magad a következő adagra.:)

Egyedi tartalom készítő – Egyedi tartalomnak a letölthető dolgokat nevezzük, mint pl. hajak, ruhák, de akár épületek is. Ha kedvet érzel hozzá, hogy ilyen tartalmakat készíts az oldal látogatói számára, vagy tippeket írj a készítés módjáról (barkácstipp, egyedi tartalom készítés tipp), nagy örömmel várjuk jelentkezésedet. Mivel ezek a tartalmak sokfélék lehetnek, nem határozzunk meg kőbe vésett teljesítendő mennyiséget, de ha pl. belekezdenél egy témába – pl. Sims 4 ruhakészítés – akkor örülnénk neki, ha végig vezetnéd ezen az úton az olvasót, akár 3, akár 10 tippből áll a sorozat.:) Mivel ezek a tippek vagy letölthető tartalmak időigényesebbek, 2 hónapon belül 3 poszt lenne az irányadó mennyiség, kivéve, ha nem fér bele ennyi tippbe a téma. A folytatásos tippeket akkor kezdjük megjelentetni, amikor az utolsó rész is beérkezett hozzánk.

További újdonság lehet számotokra az oldal alján megtalálható Adatkezelési tájékoztató, és a bosszantóan gyakran felbukkanó sütisáv. Szeretnénk megnyugtatni titeket, hogy szükségességük nem a mi túlontúl pihent agyunkból pattant ki, hanem egy május 25-től életbe lépett uniós rendeletnek köszönhetően (GDPR). Ugyan kis halak vagyunk, de mivel mi is kezelünk személyes adatokat (amiről az Adatkezelési tájékoztatóban írunk), mi sem lehetünk kivétel. Az elmúlt napokban-hetekben kénytelenek voltunk időnk egy részét átalakításokkal és frissítésekkel tölteni, hogy megfeleljünk a követelményeknek. A felbukkanó figyelmeztetéstől egyébként könnyű megszabadulni, ha a beállításokra kattintva tartósan engedélyezed (vagy tiltod, de ez nem biztos, hogy jó ötlet) őket. Hírlevél listánkból is töröltünk mindenkit, aki nem erősítette meg, hogy továbbra is küldhetünk neki levelet, de bármikor van mód újabb feliratkozásra az oldalsávban.

Mint tudjátok, igyekszünk folyamatosan fejlődni, és a jövőben közösségi funkcióinkat is bővíteni szeretnénk. Egyrészt visszakerül az oldalra a fórum, ahol talán most már szárba szökkenhet egy új közösség, másrészt szeretnénk egy kis figyelmet irányítani a Simsszel foglalkozó alkotókra is. Terveink szerint létrehozunk egy olyan lapot, ahol a magyar simmer alkotókat gyűjtjük össze, youtubereket, simblrereket, mindenkit, akik valamilyen csatornán keresztül alkotásra használják a játékot. Bízunk benne, ezzel a kezdeményezéssel segíthetünk bővebb réteggel megismertetni munkáitokat, természetesen az alkotók engedélyével.

No de térjünk a lényegre, hiszen éjfélkor lezárult nyereményjátékunk, és ideje fellebbentenünk a fátylat a nyertesek kilétéről. 24 kitöltés érkezett a játékra, ami egyáltalán nem rossz, és születtek igazán szép eredmények is, de pontszám alapján csak a legügyesebb kitöltőt állt módunkban jutalmazni, hiszen a másik két díj sorsát a szerencsére szerettük volna bízni. A megosztás lehetőségével viszonylag kevesen éltetek, így abban a kategóriában volt legnagyobb esély a nyereményre. Köszönjük, hogy ennyien részt vettetek játékunkban, és nagyon jó érzés volt látni, milyen sokan ismeritek a történelmünket és tartalmainkat! Nem tettünk fel egyébként olyan kérdést, amit egy kis utánajárással ne lehetett volna megfejteni, de nyilván sokat segített, ha valaki tudta, hol a legérdemesebb keresni a választ. A játék lebonyolítása egyébként eseménymentesen zajlott, egyetlen kisebb fennakadás volt egy kérdéssel, ahol a két jó válaszból utólag egyet mégis hibásnak találtunk – a kérdéses rossz választ eltávolítottuk, és mindenki megkapta a pontját a leadott helyes válaszért. A javított űrlapokat kiküldtük a kitöltőknek, hogy mindenki át tudja nézni, mi számított helyes megfejtésnek, és hogyan számoltuk a pontjait. A legtöbb pontszámot elért nyertes nagyon ügyes volt, 39 pontot ért el, és egy banánhéjon sikerült elcsúsznia – az ő nevét kivettük a másik két sorsolásból, mert mint a szabályzatban is írtuk, 3 különböző személyt szerettünk volna díjazni.

A sorsolást itt tekinthetitek meg:

A nyertesek pedig: (dobpergés)

Az első helyezést 39 ponttal elért nyertes:

Az összes kitöltő közül sorsolt nyertes:

A nyereményjáték posztját megosztott nyertes (itt csak 4 név maradt a kalapban, hiszen Encsát kivettük a sorsolásból):

Gratulálunk a lányoknak, hamarosan felvesszük a kapcsolatot a nyeremények miatt! Akinek pedig most nem sikerült, ne szomorkodjon, egyszer mindenkire rámosolyog a szerencse.:)

 

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
LightAqua
6 évvel ezelőtt

Hurrá! Újra lesz fórum! (egyébként elfelejtettem játszani, de mindegy)

Ronixa
6 évvel ezelőtt

Gratulálok a nyerteseknek! 🙂 🙂

Dana
6 évvel ezelőtt

Szuper, hogy lesz fórum! 😀 Gratulálok a nyerteseknek.

Gregoretta
6 évvel ezelőtt

Gratulálok a nyerteseknek! 🙂