Közlemény

Nosztalgiázzunk!

Mint észrevehettétek, nem lazsálunk a háttérben, és igyekszünk a friss posztok mellett a tartalmak költöztetésével is haladni. Ma azonban hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, mégis visszalépnénk egy lépést. A My Sims Tipptár használatára jó ideje engedélyt kaptunk, és az oldalra is elkezdtük áttölteni, végül azonban úgy döntöttünk, mégis megőriznénk eredeti formájában egy aloldalon belül. Így aki szeretne egy kicsit nosztalgiázni, és viszontlátni a régi My Sims-t, csak egy kattintás, és bármikor kirándulhat a múltba. Az aktualizálásra szoruló tippeket újraírjuk, kiegészítjük majd, és felkerülnek friss oldalunk lapjaira, anélkül, hogy módosítanunk kellene valamit, amit még az előző simmer generáció hozott létre. Bízunk benne, nektek sincs kifogásotok ez ellen az aprócska változás ellen. A régi Tipptárat egyébként a mysimstipptar.simsaddicts.info.hu oldalon érhetitek el, illetve a Tudástárból is link vezet a felületre.

További újdonság, hogy elkezdtünk hirdetéseket megjeleníteni az oldalon, amelyet azok, akik nem használnak hirdetésblokkolót, már biztosan észre is vettek. Talán ez nem okoz egyöntetű örömöt mindenki számára, de próbáltuk olyan helyre tenni őket, ahol nem zavarnak böngészés közben – az oldalsávba, valamint a posztok végére. Reméljük, találtok majd közöttük kedvetekre valót, de természetesen a használatuk továbbra sem feltétele az oldal használatának. Meglátjuk, mire megyünk egyesített erővel. Mi mindenesetre lelkesen várjuk a 2018-at, és tele vagyunk tervekkel.:)

3 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
LightAqua
6 évvel ezelőtt

Na ennek örülök. Végre valami, ami nekem is szuper dolognak számít. Bár én visszajártam a my sims-re, meg még mindig visszanézek néha, de ez nagyon jó ötlet. Lassan barátkozgatok ezzel az oldallal is, de még mindig túl bonyolult az egyszerű menü, szóval rendszeresen eltévedek.

Thea
Admin
6 évvel ezelőtt
Válasz neki:  LightAqua

Ennek nagyon örülünk, LightAqua.:) És egyszer ez az egyszerű-bonyolult menü is unalmassá és megszokottá válik majd, tovább “egyszerűsíteni” már nem fogunk rajta.:D

LightAqua
6 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Thea

Inkább legyen bonyolultabb, abban jobban kiigazodok! 😀