Közlemény

Közösségépítés: megnyílt a Discord szerverünk!

Mint ahogyan azt már észrevehettétek, az oldalunk menüje egy új ponttal bővült a napokban: a Discorddal.

Már régóta gondolkoztunk azon, hogyan tudnánk a leghatékonyabban építeni, hogyan tudnánk kialakítani az összetartozás érzését a látogatóink körében. Hiszen az évek során kezdtünk elidegenedni egymástól, egyre kevésbé ismertünk mi is benneteket, nektek pedig jóformán semmilyen kapcsolatotok nem volt egymással.

Korábban már voltak próbálkozásaink: például többször is újjáélesztettük a fórumot, azonban ezt mindig csak néhány tag használta aktívabban, és ők is egyre ritkábban. Ugyanígy az évekig az oldal részét képező chat menüpontunk is kihasználatlan maradt az utóbbi időben, tehát a fórumhoz hasonlóan ettől is elbúcsúztunk nemrégiben.

Azt valószínűleg már mindannyian tudjátok, hogy a Sims Addicts oldal állandó facebookos partnere a Simsre fel! csoport, ami eddig leginkább abban nyilvánult meg, hogy a tartalmainkat rendszeresen megosztottuk a csoportban (és természetesen ez nem fog változni a jövőben sem), most viszont az együttműködést egy új színtérre emeltük. Úgy döntöttünk ugyanis, hogy egy közös Discord szervert nyitunk, ahol szeretettel látjuk majd a közösséghez tartozni vágyó simmereket.

Aki esetleg még nem ismeri a Discordot, annak sem kell megijednie, hiszen a használathoz útmutatót talál majd a csatlakozást követően. Ez egy külön weboldal/alkalmazás, amelyet mindenki ingyenesen használhat, és gyakorlatilag a chat és a fórum előnyös tulajdonságait ötvözi. Különböző témákat, szobákat hoztunk létre annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző terepet, valamint szériánként segítségkérésre is van lehetőségetek.

A nagy népszerűségnek örvendő fórumos játékok is visszaköszönnek, valamint a későbbiekben (természetesen elegendő érdeklődő esetén) a szerepjáték menüpont is aktívvá válik majd.

Közösséghez tartozni jó dolog, kiváltképp akkor, ha egy akkora kapocs van az emberek között, amekkorát a Sims játékok szeretete jelent. Ahhoz azonban, hogy a közösség felépüljön, mindannyiunknak tennie kell érte. Mert a közösséget nem mi alkotjuk, hanem ti, kedves olvasók. A ti élményeitek, a ti bravúros fotóitok és történeteitek teszik majd élővé a Discordon kialakított kis csapatunkat.

Csatlakozzatok a szerverünkhöz!