Közlemény

Jó szerkesztő lennél? Teszteld!

Az egymást követő Sims szériák és kiegészítők hullámain szörfölve néha felmerül bennünk, hogy ezt az élményt másokkal is megosztanánk, akik hozzánk hasonlóan rajonganak az ilyen extrém sportokért. Mint azt sejthetitek, hullámlovaglás alatt az oldal szerkesztését értjük, ami bár sok felemelő pillanatot tartogat, a nehézségei sem lebecsülendők. Jujj, cápák!

Ha valaha is elméláztál azon, vajon te megfelelő szerkesztő lennél-e az oldalunkon, most itt a lehetőség, hogy élesben is teszteld tudásodat. Összeállítottunk egy kérdéssort, ami alapján megtudhatod, rendelkezel-e a megfelelő készségekkel, a kitöltés azonban nem kötelez téged rá, hogy valóban fejest ugorj a munkába. Jól hallottad: semmit sem veszíthetsz!

Eddigi tapasztalataink alapján úgy látjuk, a jelentkezők gyakran teljesen másra számítanak, mint ami a próbaidő alatt várja őket, mert bizony a lelkesedés önmagában kevés, és az sem számít, hány év simsezés van már ujjainkban. Hogy mi számít igazán? A válasz csupán pár kattintásra található!

Kitöltöm a tesztet!

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.