Közlemény

Hurrá! Bővült a csapat!

Hetek teltek el, amióta szerkesztőkereső felhívásunk aktuálissá vált, majd le is zárult, eddig azonban nem számoltunk be nektek az eredményéről. Eddig sem lazsáltunk azonban a háttérben, hiszen gőzerővel folyt az új csapattagok képzése, és aki rendszeresen követ minket, már el is csíphette néhányuk nevét az elmúlt hónapban publikált cikkek címe alatt.

Először is szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik pályáztak hozzánk, de sajnos nem tudunk mindenki számára helyet biztosítani a csapatban. A kiválasztásnál azokat a jelentkezőket részesítettük előnyben, akik minél több területen rendelkeznek hasznos tudással – hiszen ezt tudják továbbadni nektek, olvasóknak -, és akikben kellő lelkesedést véltünk felfedezni ahhoz, hogy hosszú ideig gazdagítsák az oldalt munkájukkal. Azoknak sincs oka szomorkodni azonban, akik nem kerültek be a csapatba, vagy későn értesültek a pályázatról, vendégcikk beküldésére ugyanis továbbra is van lehetősége bármely olvasónak.

Ma öt új névről lebbentjük fel a fátylat, ami első pillantásra soknak tűnhet – hiszen így a csapat kilenc főre bővül – de mindenki speciális területek iránt érdeklődik, és megtanulhattuk már azt is, aktív és tehetséges szerkesztőből sosem lehet túl sok egy oldalon.

Lorie már ismerős lehet azok számára, akik követik a Sims-re fel! csoportot, hiszen szuper pózai és videói biztosan sokak figyelmét megragadták már. Lorie főleg a Sims 4 mestere, és az egyedi tartalom készítésen kívül az érdekességekről szóló cikkek írása keltette fel eddig leginkább érdeklődését. Első írásával itt találkozhattatok.

Noi igazi keményvonalas simmer, aki az első széria óta kitart a Sims mellett, és nem riad meg a kemény munkától sem. Erről árulkodik, hogy ő elsősorban a tippírás felé kacsintgat, de hobbija a belsőépítészet is, amit a jövőben Sims házak berendezése közben is kamatoztat. Ő a Sims 4 és 3 szériákkal kapcsolatban ténykedik legszívesebben. Első írásaival itt és itt találkozhattatok.

Lina személyében illusztrátorral is bővült csapatunk, ő ugyanis nem cikkírással, hanem fotózással fogja támogatni munkánkat. Ez felettébb előnyös segítség lehet hosszabb lélegzetű cikkek, tippek esetén, de igyekszünk képességeit minél több területen hasznosítani. Lina egyébként az építés felé is kacsintgat, és Sims 3 és 4 játékosnak vallja magát. Első képeivel itt és itt találkozhattatok.

Nikki kalandos úton érkezett hozzánk, hiszen első leveleink elkeveredtek az éterben, a sors azonban mégis visszavezette köreinkbe. Ő a Sims 3 mestere, és főleg tippírással szeretne foglalkozni az oldalon. Az ő nevével még nem találkozhattatok élesben, hiszen még tanulóidejét tölti, de már most úgy látjuk, hasznos tagjává válik majd csapatunknak.

Petra vérbeli Sims rajongó, amit mi sem bizonyít jobban, mint évek óta aktívan működő Youtube csatornája. A videózás mellett azonban a szöveges tartalom sem áll távol tőle, lelkesen vetette bele magát a kihívásokról és érdekességekről szóló cikkek írásába. Jelenleg Petra is tanulóidejét tölti,  ennek lezárása után pedig főleg a Sims 2 és 4 szériákhoz tervez tartalmat készíteni.

Mint látjátok, csapatunk fiú tagjai erősen kisebbségbe szorultak, aggodalomra azonban semmi ok, eddig remekül viselik a kialakult helyzetet.:) A lányok bővebb bemutatkozása hamarosan felkerül a Rólunk oldalra, hogy az első ismerkedő köreik után oszlopos tagjává váljanak csapatunknak. Gratulálunk nekik, és üdvözlet közöttünk!:)