Közlemény

Hírözön

Örömmel látjuk, hogy sokan birtokba vettétek új felületünket, és a csevegési és regisztrálási kedv is rekordokat döntöget kis oldalunkon.:) Mint észrevettük, többen fennakadtatok azonban a szűrőn, és csak késve kaptátok meg a visszaigazolást regisztrációtokról a jelszavatokkal. Ezért elnézéseteket kérjük, és igyekszünk folyamatosan figyelni a függőben ragadó felhasználókat. Valamiért bizalmatlan a rendszerünk a nem gmailes címekkel kapcsolatban.

Friss hír, hogy újra átgondoltuk a régi felhasználók importálásáról szóló terveinket. Elméletben ugyanis nagyon jól hangzik, hogy a beküldött tartalmak mind az eredeti szerző nevével jelenjenek meg, a visszamenőleges megvalósításra viszont nem visz rá minket a lélek. Lehet akadnak, akik már hátat fordítottak a Sims világnak, és olyanok is, akik már más e-mail címet használnak, így éppen lehetetlenné tennénk, hogy a megszokott nevükön vegyenek részt az oldal életében. Úgy döntöttünk, ezt a módosítást inkább azokkal kapcsolatban alkalmazzuk, akik aktívak, és szabad akaratukból regisztrálnak. Reméljük, ezzel ti is egyet tudtok érteni.:)

Felhívást is szeretnénk hozzátok intézni, ha már ilyen szépen esik a hó odakint, és beköszöntött Advent első vasárnapja. Talán kicsit késői az időpont, de nagy örömmel fogadnánk karácsonyi novelláitokat, hogy ezzel is hangulatosabbá tegyük az ünnepeket az új oldalon. A beérkezett novellák december 24-én kerülnének ki az oldalra, így határidőnek 23-át jelöljük ki – reméljük, akad majd, akit megszáll az ihlet! A korábbi évekhez hasonlóan egyetlen kérésünk lenne, lehetőleg ne horror műfajban gondolkodjatok.:)

Némi ajánló is akad a tarsolyunkban, nemrégiben ugyanis felkeresett minket Greg Samsa, akit többen Anna Orsolya néven is ismerhettek. Mint aktív simmer és művészlélek, két Facebook csatornát is üzemeltet, amelyeket szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.

Művész Simmerek – “Szereted a Simset? Imádsz benne fényképezni vagy filmezni? Vagy inkább a fanartok rajzolásában leled örömedet? Netán versbe foglalnád Bella Goth életét és eltűnését? 
Ha így van, akkor a Művész Simmerek 😉 csoportot pont Neked találták ki! Itt bármit megoszthatsz, ami Simses és  művészi, illetve az alkotást segíti (pl. tippek, egyedi tartalmak). Szívesen várunk bárkit, aki szereti az ilyesmit.” Greg Samsa

Greg Samsa művei – Ismerjétek meg Greg Samsa munkásságát közelebbről. Versek, novellák, fotók, cikkek, zenék, közvetlen kapcsolat az alkotóval.. Érdemes vetni rá egy pillantást, vagy akár többet is.;)

Greg Samsa csatornáival igyekszünk majd mi is kicsit aktívabb kapcsolatot ápolni, és megosztani a Művész Simmerek csoportból azokat a dolgokat, amelyek érdekesek lehetnek a közösség számára.

A háttérben pedig természetesen továbbra is folyik az oldal feltöltése és az funkciók élesítése. Véleményeteket, észrevételeiteket kíváncsian várjuk a poszt alatt, vagy akár a chaten, privát üzenetben!

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Gregoretta
6 évvel ezelőtt

Ó, köszi, hogy kiraktátok az oldalam és a csoportom. 🙂
Remélem, megszáll az ihlet, és sikerül végre írnom egy karácsonyi novellát, vagy bármit. Bár, erre nem sok esélyt látok. 🙁 Viszont, remélem, fognak érkezni alkotások.

(Ja, már vágom! xD Először a fenti, Facebookos ablakba akartam írni :joy: De már megtaláltam, hogy ide kell 😀 Csodálkoztam is, miért nem tudom elküldeni, ha egyszer be vagyok jelentkezve xD)

Thea
Admin
6 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Gregoretta

Nagyon szívesen, Greg, reméljük sokan fel fogják keresni mindkettőt.:D Azért a remény hal meg utoljára, hátha idén sikerül az a novella:D Megjegyzem, én is két éve “írok” egyet, de soha nem úgy sikerül a karácsonyi időszak, hogy legyen rá kapacitásom.:( Azért örülnénk, ha néhányan meglepnének minket vele, de sajnos a legutóbbi pályázatunk sem volt túl sikeres. Úgyhogy most marad a titkon reménykedés.:D
Az a Facebookos megosztás tényleg elég megtévesztő volt, ki is vettem onnan, elvégre van már alatta más lehetőség megosztásra, ha valaki épp arra vágyna:D Köszönöm, hogy jelezted, mert tényleg megfeledkeztem róla.:D