Közlemény

A héten elvégzett frissítések

Lassan (?), de biztosan haladunk a teljesség felé, hogy az ünnepekre már minden színében pompázzon az oldal, mint a karácsonyfa. A héten is haladtunk pár lépést előre, amelyek ha elkerülték volna figyelmeteket, a következők voltak:

A fórum kitárta kapuit. Közösség menüpontunk már aktív, használjátok egészséggel!

Bevezetésre került a medálrendszer. Egyelőre csak az adatlapotokon látszik, melyeket értétek már el, reméljük, majd a fórumon a nevetek alá is sikerül odabiggyeszteni őket. A beküldött tartalmak összeszámolása még folyamatban van, de előbb-utóbb mindenki megkapja, ami jár neki.:) Az eddig elérhető medálokat itt találjátok, ez a lista a későbbiekben bővülni fog.

Lecseréltük a posztok alatti reakciógombokat. A korábbiakban sok gondot okozott, hogy voltak, akik visszaéltek a rendszerrel, és ellenünk vagy más írók ellen használták. Reméljük, ez az új verzió több lehetőséget nyújt az érzelmek kifejezésére, építő negatív vélemény írásához pedig továbbra is rendelkezésre áll a kommentelés. Lenne lehetőség regisztrációhoz kötni ezeket a gombokat is, de jobb, ha a vendégeknek is marad önkifejezési lehetőségük az oldalon, így ezt szeretnénk elkerülni.

Természetesen a tartalmak áttöltésével is haladtunk, a tale adatlapok mind elkészültek, és pár újabb történet is feltöltésre került, igyekszünk gyorsan a lista végére érni.

A Szabályzatunk eddig is elérhető volt a láblécből, most azonban mellé került a Rólunk és a GYIK oldal is, ha bővebb információra lenne szükségetek.

Szerk.: Már a Modajánló részleg is elérhetővé vált.:)

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.