Közlemény

Gyere, és légy a csapatunk tagja!

Szeretnéd, hogy szobrot emeljenek tiszteletedre San Myhuno főterén? Vagy netán arra vágynál, elhelyezhesd csillagodat a Starlight Boulevardon, Del Sol Valley-ben? Semmi sem lehetetlen, ha úgy döntesz, időd egy nemes cél segítésére szánod, és jelentkezel csapatunkba. Ha elég elhivatottságot érzel magadban, hogy szabadidődben a simmer társadalomért tevékenykedj, vagy csak szívesen megcsillogtatnád tehetséged oldalunkon, ne habozz tovább, hiszen lehet, hogy Téged keresünk!

Idén is megnyitjuk „hivatalos” formában a jelentkezést, ha szeretnéd kipróbálni magad egy Sims oldal szerkesztőjeként. Várunk téged, ha aktív tag vagy, és szereted kéznyomod otthagyni mindenhol, ahol jársz; ha passzív tag vagy, és azt hiszed, biztosan nem pont Rád van szükségünk (pedig könnyen lehet, hogy mégis); várunk akkor is, ha még soha nem olvastad oldalunkat, hiszen lehet ez azért van, mert a te fejedben foglal helyet a magyar Simswiki, és csupán egy felületre lenne szükséged, hogy kibontakozhass. Ne tartson vissza kishitűség, hiszen nem fogunk kinevetni, bárki légy is, ha komolyan kedvet érzel a szerkesztéshez.

Csapatunk felnőttekből áll, és tartalmunk is megköveteli a komolyabb hozzáállást, ezért a jelentkezés alsó korhatárát meghúznánk a tizenöt évnél, efölött azonban bátran vetődj a lenti gombra. Ha bizonytalan vagy tudásodban, akkor se aggódj, hiszen felmérjük majd, miben vagy jó, és betanulást is biztosítunk számodra. Nem csupán cikkírókat várunk, hanem olyan simmereket is, akik a fotózásban lelik nagyobb örömüket, esetleg videós vagy egyedi tartalom guruk, vagy csupán egy olyan felületet keresnek, ahol rendszeresen megjelentethetik történeteiket.

Nyitottak vagyunk a friss ötletekre is, úgyhogy ha konkrét elképzelésekkel érkeznél közénk, annak is nagyon örülünk. Ha felkeltettük érdeklődésed, feltétlen kattints a jelentkezés gombra, hiszen alig várjuk, hogy megismerjünk!

Határidő: 2019.03.24.